Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατερά του Μελέτη!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατερά του Μελέτη!

Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες και ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Η Ελένη αφήνεται ελεύθερη με υπουργική απόφαση, ενώ η Δράσω αποφασίζει να παντρευτεί τον Τάκη. Παράλληλα, οι Σεβαστοί ανησυχούν με την πολύωρη εξαφάνιση του Κωνσταντή, ενώ η Ανέτ αντικρίζει τον πατέρα του Μελέτη, τον άντρα που της στιγμάτισε τη ζωή.

Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Η τελευταία, μαθαίνοντας πως ο Μελέτης στο Παρίσι περνούσε χρόνο με τη Ζορζέτ, αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον Αλέξη. Έτσι, ο τελευταίος δεν διστάζει να μπει στο σπίτι των Σεβαστών καινά ζητήσει σε γάμο την Πηνελόπη αφήνοντας τους όλους έκπληκτους. Και ενώ η Ανέτ θέλει να περάσει με ηρεμία τις μέρες αυτές στο Διαφάνι, μία συνάντηση που έχει με έναν άντρα φέρνει την απόλυτη ταραχή στη ζωή της. Η Ανέτ συναντάει τον Σωκράτη Θέμελη. Για όλους τους άλλους ο άντρας αυτός είναι ο πεθερός του Κωνσταντή.

Για την Ανέτ, όμως, είναι ο άνθρωπος που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, καθώς είναι ο άντρας που τη βίασε και την άφησε έγκυο. Την ίδια στιγμή, η Δρόσω συναντάει στο νοσοκομείο την Ελένη και αυτή η συνάντηση ανατρέπει όλα όσα ένιωθε. Η κοπέλα επηρεάζεται βλέποντας ξανά την αδελφή της έπειτα από έξι χρόνια και παίρνει μία καθοριστική απόφαση. Μάλιστα, προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, ο Τάκης σκέφτεται κάτι παράτολμο για να μαζέψει χρήματα. Ωστόσο, το σχέδιο του για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και της Δρόσως. Ύστερα από αυτή την περιπέτεια, ο άντρας της ζητάει ξανά να παντρευτούν και εκείνη αυτή τη φορά δέχεται.

Η Ελένη, ενώ αναρρώνει από τον τραυματισμό της, δέχεται ένα αναπάντεχο νέο. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον υπουργό Πεοματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του. Έπειτα από τον αγώνα του Λάμπρου, ο Πεσματζής χαρίζει στην Ελένη την ελευθερία της και της ανακοινώνεται πως δεν θα εκτίσει την ποινή της, αλλά είναι ελεύθερη να επιστρέψει στο σπίτι της και στο Διαφάνι. Εν τω μεταξύ, η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφαση τους να παντρευτούν, αλλά η Μαντάμ Κούλα δεν δείχνει να συμφωνεί, ενώ τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Ωστόσο, δεν τον νοιάζει, καθώς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω και όλα όσα αντίκρισε όταν την είδε τυχαία στην Τρούμπα και συγκεκριμένα στο καμπαρέ. Η σκέψη του είναι στην κοπέλα και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει προκειμένου να τη σώσει από τον επικίνδυνο δρόμο που έχει πάρει. Μάλιστα, ο Κωνσταντής, κρυφά από όλους, πηγαίνει στην Αθήνα για να βρει ξανά τη Δρόσω και να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι. Ο ίδιος αποφασίζει επίσης να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία όμως δεν καταλήγει κάπου. Ωστόσο, ο Κωνσταντής δεν θα καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα. Παράλληλα, τα νέα της αποφυλάκισης της Ελένης διαδίδονται πάρα πολύ γρήγορα.

Όταν ο Κωνσταντής μαθαίνει τις εξελίξεις, βρίσκει την αφορμή που γύρευε για να πείσει τη Δρόσω. Έτσι, την επόμενη μέρα η τελευταία ενημερώνεται απ' τον Κωνσταντή πως η αδελφή της είναι ελεύθερη. Από την άλλη, η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Η Ασημίνα, όμως, συγκρούεται και με τον Νικηφόρο, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται την επιστροφή της θείας του. Και ενώ ώρες περνούν, κανένας στο σπίτι των Σεβαστών δεν έχει ιδέα για το πού είναι ο Κωνσταντής. Όλοι είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του νεαρού, αν και η μεγάλη επιστροφή της Ελένης φέρνει τα πάνω κάτω στο χωριό και αυτή τη φορά οι ισορροπίες αλλάζουν μια για πάντα. Οι περισσότεροι φοβούνται πως ίσως ανοίξει ακόμη ένας κύκλος αίματος, καθώς οι Σεβαστοί δεν πρόκειται να αφήσουν τη φόνισσα του γιου τους να κυκλοφορεί ελεύθερη στο χωριό. Από την άλλη, η Ελένη φοβάται ακόμη για την αντίδραση του Βόσκαρη, καθώς ο τελευταίος, μετά τις αποκαλύψεις για όσα περνούσαν οι κρατούμενες στα χέρια του, τα έχει χάσει όλα, σύμφωνα με το My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved