Άγριες μέλισσες: Ο Γκούμας, ο μεγάλος φόβος και η απίστευτη ανατροπή!
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Γκούμας, ο μεγάλος φόβος και η απίστευτη ανατροπή!

Άγριες μέλισσες: Ο Τάσος Σωτηράκης μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤΊ και από τον ρόλο του σωφρονιστικού υπαλλήλου Λάζαρου Γκούμα. Ο ίδιος μίλησε για όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, για την επιτυχία της σειράς και τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε να αλλάξει την εμφάνιση του για τον ρόλο του Λάζαρου αλλά και πώς βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Ξεκινώντας θα ήθελα να μου πείτε ηώς προέκυψε η συνεργασία σας με τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»... Με κάλεσαν για ακρόαση και έτσι πήρα τον ρόλο του Λάζαρου Γκούμα. Το γεγονός πως ήδη συνεργαζόσασταν θεατρικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη λειτούργησε στο να απαντήσετε θετικά;

Ήταν έκπληξη για εμένα. Ήξερα πως θα είναι ο Βασίλης στη σειρά και έπειτα από λίγο καιρό με· κάλεσαν να κάνω την ακρόαση και είμαστε μαζί και στα τηλεοπτικά πλατό. Έχουμε μία σχέση χρόνων και πέρα από συνεργάτες είμαστε φίλοι. Είναι όμορφο να συνεργάζεσαι με τέτοιους ανθρώπους.

Είναι εύκολο νa κάνεις φίλους στον χώρο;

Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και όχι με το επάγγελμα. Εγώ έχω κάνει φίλους. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη γνωριζόμαστε από το 2004 και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την παράσταση «Άρης» όπου πρωταγωνιστούσα και έπειτα κάναμε κι άλλα πράγματα μαζί. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι, όταν δένει μία συνεργασία καλά, είναι εύκολο να δημιουργηθεί μία πολύ ισχυρή φιλία. Ό,τι φιλίες έχω από τον χώρο είναι από καλές συνεργασίες.

Παρακολουθούσατε τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Δεν ήμουν φανατικός, αλλά πέρα τι συμβαίνει. Είχα εικόνα γιατί είναι μία πολύ δυνατή σειρά. Είναι σημαντικό το γεγονός πως στο καστ συγκαταλέγονται ως επί το πλείστον ηθοποιοί του θεάτρου και είναι κάτι που ανεβάζει τον πήχη. Οφείλω να ομολογήσω πως όλη η ομάδα, και των ηθοποιών και του συνεργείου, είναι εξαιρετική και όλοι είναι υπεύθυνοι γι' αυτό το αποτέλεσμα.

Οπότε η επιτυχία της σειράς οφείλεται και στους συντελεστές της;

Ε, βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν σκεφτείς ότι πίσω από τις κάμερες υπάρχουν δυνατά συνεργεία και μπροστά ένα δυνατό καστ ηθοποιών, είναι λογικό να ανεβαίνει η σειρά τόσο ψηλά.

Όταν διαβάσατε τα σενάρια για πρώτη φορά, τι σκεφτήκατε;

Είναι ένα πολύ καλογραμμένο σίριαλ. Είναι τόσο ανάγλυφοι από γραφής οι ρόλοι, που δίνουν τη δυνατότητα στον ηθοποιό να κάνει πολλά πράγματα και να μπει εις βάθος στον ρόλο.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζετε στον ρόλο του Λάζαρου Γκούμα που υποδύεστε, στον οποίο έχουμε δει δύο διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα του;

Αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Ο Λάζαρος έχει κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Δεν είναι μόνο ο σκληρός, αυστηρός και βίαιος δεσμοφύλακας των φυλακών. Δείχνει και ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο απέναντι στη Λενιώ, γιατί βλέπει πόσο έχει βασανιστεί. Μιλάμε για γυναικείες φυλακές τη δεκαετία του '60 όπου τα πράγματα ήταν πολύ σκληρά. Οπότε το κομβικό και ενδιαφέρον σημείο είναι ότι ο Γκούμας αλλάζει απέναντι στην Ελένη, χωρίς να χάνει όμως και την ισχυρή θέση του μέσα στις φυλακές. Παραμένει ένας αυστηρός υπάλληλος, που όταν βλέπει το άδικο κάτι γίνεται μέσα του. Δεν μπορεί να μην κάνει ό,τι του λέει ο Βόσκαρης.

Ο Λάζαρος τον φοβάται τον Βόσκαρη, είναι ένας άνθρωπος ανεξέλεγκτος. Ήταν πρόκληση ένας τέτοιος ρόλος για εσάς;

Ναι, ήταν πρόκληση, γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου ως δεσμοφύλακα φυλακών. Είμαι πολύ μακριά από αυτό. Και από την άσκηση βίας για να σωφρονιστεί κάποιος. Οπότε, ναι, ήταν πολύ εν-.διαφέρων αυτός ο ρόλος.

Γιατί αποφάσισε να βοηθήσει την Ελένη; Φοβάται την οργή του Βόσκαρη;

Ο Λάζαρος έδειξε ποιος πραγματικά είναι όταν προσπάθησε να βοηθήσει την Ελένη με το θέμα του παιδιού, άσχετα αν πήρε κακή τροπή η κατάσταση. Από εκεί και πέρα, είναι πιο μαλακός απέναντι της, χωρίς όμως να ξέρουμε αν η βοήθεια του θα είναι καταλυτική για την απόδραση.

Ο θάνατος της Φωτεινής επηρεάζει τον Γκούμα;

Ο Λάζαρος κρύβει τα συναισθήματα του απέναντι στη Φωτεινή. Μαζί της δεν είναι τόσο σκληρός, γιατί η Φωτεινή βρίσκεται πολλά χρόνια σε αυτή .τη φυλακή. Του κάνει εντύπωση και τον λυπεί ο θάνατος της Φωτεινής και ο τρόπος με τον οποίο έφυγε.. Μετά την απόδραση της Ελένης, ο Βόσκαρης προκείται να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του.

Τι θα αλλάξει από εδώ και στο εξής στη ζωή του Γκούμα;

Ο Λάζαρος φοβάται μη μάθει ο Βόσκαρης πως βοήθησε τη Λενιώ στο θέμα της εγκυμοσύνης. Φοβάται για τη ζωή του και την εξέλιξη του στη φυλακή.

Τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Είναι ανατρεπτικά και σιγά σιγά θα λυθούν πολλές απορίες των τηλεθεατών.

Υπήρξε κάποια δύσκολη σκηνή που θα θυμάστε;

Δύσκολη σκηνή ήταν όταν γυρίζαμε την ανταρσία των γυναικών στη φυλακή. Πολυπρόσωπη σε έναν στενό χώρο. Πιο συναισθηματική σκηνή είναι η σκηνή της απόδρασης των γυναικών, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved