Αγγελική: Δήμητρα Σιγάλα: Επαναστατεί επιτέλους απέναντι στον άπληστο άντρα της!
Media

Αγγελική: Δήμητρα Σιγάλα: Επαναστατεί επιτέλους απέναντι στον άπληστο άντρα της!

Αγγελική: H Δήμητρα Σιγάλα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μιλάει μεταξύ άλλων και για τις εξελίξεις στο σίριαλ!

Ο Μίλτος στο «Κόκκινο ποτάμι», που αγα­πούσε την ανιψιά σας, έγινε φέτος ο μισαλλόδοξος σύζυγος σας στην «Αγγελική»;


«Όλοι οι σκληροί και κακοί άντρες γράφουν πολύ καλά στο φακό. Ο Παπαζήσης δίνει ρεσι­τάλ ερμηνείας με το φετινό του ρόλο».

Θα έχουμε καλή έκβαση στο φλερτ ανάμε­σα στη Σοφία και το δικηγόρο της;

«Η Σοφία κάνει τη μεγάλη επανάσταση της. Και για πρώτη φορά, παίρνει στα χέρια της τα ηνία της ζωής της. Με τον Παύλο είναι σε αδιέξοδο και θέλει να διακόψουν οριστικά. Ο δικηγόρος της της φέρεται τρυφερά και η Σο­φία έχει ανάγκη από αυτό το στήριγμα».

Είναι γυναίκα της διπλανής πόρτας;

«Νομίζω ότι με το ρόλο ταυτίζονται και θα ταυ­τιστούν πολλές γυναίκες. Η σύγχρονη γυναί­κα καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους και σχέσεις. Κάποιες κάνουν το βήμα πίσω από την καριέρα, για να μπορέσουν να καλύψουν το πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό της οικογένειας. Από την άλλη, αν δεν έχεις τη σωστή στήριξη του συντρόφου σου, μπορεί να κατακερματιστείς και να μείνεις, στην πιο κρίσιμη στιγμή στη ζωή σου, τελείως ανυπε­ράσπιστη και οικονομικά ανοχύρωτη. Εκεί αρ­χίζουν τα δράματα».

Η σχέση της με την Αγγελική;

«Η Σοφία συμπαθεί ιδιαίτερα την Αγγελική. Δεν έχει μαζί της μια πιο στενή σχέση για να γνωρίζει τι έχει περάσει στη ζωή της».

Ο βιασμός είναι ειδεχθές κακούργημα γιατί καταστρέφει ζωές;

«Θεωρώ ότι αν υπάρξεις θύμα βιασμού, σπάνια επανέρχεσαι μετά από ένα τέτοιο σωματικό και ψυχικό τραύμα. Πρέπει η κοινωνία να δίνει περισσότερη βάση στις καταγγελίες που γίνονται, από τις κοπέλες που τολμούν να φτά­σουν στην αστυνομία».

Θα σας δούμε επί σκηνής;

«Θα είμαι μόνο στο σίριαλ. Θεώρησα καλό, σε αυτήν τη φάση και με τις συνθήκες που επι­κρατούν, να απέχω από το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Στο δεύτερο, θα δούμε».

Πώς διαχειρίζεστε την κατάσταση;

«Είναι ένα κομμάτι που έχει γίνει καθημερινό­τητα μας. Από την άλλη, το να σου απαγορεύ­ουν διαρκώς πράγματα και να μην μπορείς να έχεις μια καθημερινότητα που είχες παλαιότε­ρα, σίγουρα σου προκαλεί δυσφορία. Πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πειθαρχημένοι στα μέτρα για να συνεχίσουν να υπάρχουν οι δουλειές μας και οι άνθρωποι μας να είναι καλά».

Ποιες γυναίκες θαυμάζετε;

«Με γοητεύουν οι γυναίκες που ενώ είναι ελκυστι­κές και όμορφες, έχουν χιούμορ και τσαλακώνο­νται. Θέλω η γυναίκα να μην είναι το άπιαστο, το εύθραυστο. Να φαίνονται όλες οι πλευρές της», σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved