Style Me Up: Άλλος άνθρωπος η νεαρή μητέρα με τέσσερα παιδιά
Media

Style Me Up: Άλλος άνθρωπος η νεαρή μητέρα με τέσσερα παιδιά

Ο Γιάννης Λάσκος ανέλαβε την αλλαγή της και μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά κατάφεραν να της ανανεώσουν την εικόνα της

Καθημερινά στις 14:00 στο OPEN, η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται στο Style me up γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να δουν τον εαυτό τους να «μεταμορφώνεται» στην καλύτερη εκδοχή του.

Οι style coaches -Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος- έχουν λίγες ώρες στη διάθεσή τους για να αλλάξουν την εμφάνιση του παίκτη που αναλαμβάνουν, με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύουν ότι χρειάζεται.

Σήμερα, τη βοήθεια των ειδικών ζήτησε η 41χρονη Όλγα, που έχει να βάλει φόρεμα εδώ και πολλά χρόνια, καθώς έχει παραμελήσει τον εαυτό και έχει χάσει τη θηλυκότητά της.

Ο Γιάννης Λάσκος ανέλαβε την αλλαγή της και μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά κατάφεραν να της ανανεώσουν την εικόνα της και να απογειώσουν τη διάθεσή της.

Η Όλγα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με το νέο της look, αφού τελικά ένιωσε... σαν σταρ - όπως ακριβώς ονειρευόταν.

Τη στιγμή της αποκάλυψης, μάλιστα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή της. "Τεράστια αλλαγή! Δεν ξέρω αν είμαι εγώ... Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ έτσι. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο εαυτός μου. Είναι τέλειο!", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved