J2US: Η πρώτη πρόβα μετά το lockdown (video+photos)
Media

J2US: Η πρώτη πρόβα μετά το lockdown (video+photos)

J2US: Πραγματοποιούνται αυτή την ώρα οι πρόβες για το λαμπερό σόου του Σαββάτου.

To gossip-tv εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες από την πρώτη ουσιαστικά πρόβα του Just the Two of Us μετά το lockdown. Μην ξεχνάμε ότι ότι το λαμπερό σόου έμεινε μακριά από τους δέκτες μας για δύο ολόκληρες εβδομάδες μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού, ανάμεσά τους η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους απολαυστικούς Ζαρίφη και Ράμμο:

Όπως μαθαίνουμε, οι πρόβες γίνονται ανά δύο άτομα με πολλές αποστάσεις και πολλή προσοχή. Προσέρχονται ανά δύο και με συγκεκριμένο ραντεβού για να βρεθούν στο πλατό στο στούντιο Κάππα και τηρούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και τηρούνται τα μέτρα προκειμένου να προστατευτούν όλοι οι συντελεστές της υπερπαραγωγής.

Η Παρθένα Χοροζίδου από την πλευρά της μας ευχήθηκε να... stay safe, σε άψογα Αμερικάνικα, δηλαδή να μείνουμε ασφαλείς και υποσχέθηκε ότι θα μας κρατήσει μαζί με την παρέα της καλή συντροφιά το ερχόμενο Σάββατο. Δείτε στο βίντεο τι δηλώνει η αγαπημένη ηθοποιός:

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συντελεστές υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού προκειμένου να είναι σίγουροι όλοι ότι δεν κινδυνεύουν και πράγματι όλα βγήκαν αρνητικά. Έτσι, δόθηκε το πράσινο φως και όλοι, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, με πολύ καλή διάθεση και κέφι, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους ώστε να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα το ερχόμενο Σάββατο.

Κέφι και πολλή ενέργεια και από πολλούς ακόμα συμμετέχοντες όπως ο Ηλίας Βρεττός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Το gossip-tv εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς οπτικοακουστικό υλικό μέσα από τις πρώτες αυτές πρόβες που γίνονται σε πολύ ευχάριστο κλίμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved