Media

Άγριες μέλισσες: Τάσος Σωτηράκης: Πώς χαρακτηρίζει το ρόλο του στο σίριαλ;

Άγριες μέλισσες: Ο Τάσος Σωτηράκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Όταν ξαναπιάσουν την Ελένη θα τη φέρουν πάλι στην ίδια φυλακή;

«Είναι κάτι που επίσης δεν γνωρίζω. Ο ρόλο$ μου ολοκληρώνεται με το τέλος των φυλακών. Βέβαια από τη στιγμή που ο Λάζαρος είναι πλέον διευθυντή εκεί... ως ίδρυμα παραμένουμε ανοιχτοί. Οι κύριοι, ωστόσο, από το Διαφάνι που είναι υποψήφιοι έγκλειστοι με τα όσα κάνουν, δεν θα έχουν τη δική μου φιλοξενία, καθότι οι φυλακές είναι γυναικείες (γελάει)».

Μπορεί τηλεοπτικά να ολοκληρωθεί στο προσεχές μέλλον το ταξίδι σας, αλλά ξεκινάει και πάλι η παράσταση «Άρης» στον Τεχνοχώρο «Cartel», για την οποία έχουν γραφτεί ύμνοι, όπως και για εσάς προσωπικά.

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, είναι η τέταρτη σεζόν που θα διανύσουμε φέτος από ία μέσα Νοεμβρίου. Είναι μια παράσταση που πήγε πολύ δυνατά και την αγάπησε ο κόσμος. Είμαστε η ίδια ομάδα. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Μπισμπίκη και το έργο της Σοφίας Αδαμίδου».

Ο «Άρης» είναι ένας μονόλογος και δεδομένου του θέματος, φαντάζει ως ερμηνευτικός άθλος.

«Ο Άρης από μόνος του ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα σε όλα τα επίπεδα. Μετά από τρία χρόνια, η παράσταση έχει γίνει βιωματική. Η δυσκολία ήταν στο να πετύχουμε να τον ζωντανέψουμε και παράλληλα να αποφύγουμε να κάνουμε απλά μια αφήγηση. Είναι ένα έργο γεμάτο δράση που ξεκινάει από τα πρώτα του χρόνια πριν, αφήσει την αστική ζωή και μπει στο κομμουνιστικό κόμμα, και φτάνει μέχρι το τέλος του».

Ιδεολογικά κάποιοι μπορεί να διαφωνούν ως προς την προσέγγιση.

«Ο άνθρωπος αυτοί πάλεψε και αγωνίστηκε γιο μια ιδέα, μια πίστη και για το καλύτερο όλων. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, Εμείς λέμε την ιστορία όπως έχει καταγραφεί».

Πάντως μπορεί στις «Άγριες μέλισσες» να μην αγαπιέστε και τόσο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά στο θέατρο έχετε μια εξαιρετική συνεργασία.

«Γνωριζόμαστε από το 2004, από την παράσταση "Ευμενίδες" που είχε ανεβάσει η Άννα Συνοδινού. Βρεθήκαμε μετά από χρόνια και δουλεύουμε και πάλι μαζί. Μετά τον Άρη" θα ανεβάσουμε τα "Κόκκινα φανάρια". Εγώ θα κρατώ τον ρόλο του Μιχαήλου που έπαιζε ο Γιώργος Φούντα$, Αυτή η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα με τον νέο χρόνο, πάντα στον ίδιο χώρο», σύμφωνα με το «Tv 24».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved