Κορονοϊός - Συνέχιση των σίριαλ: Αγωνία από ηθοποιούς και εργαζομένους!
Media

Κορονοϊός - Συνέχιση των σίριαλ: Αγωνία από ηθοποιούς και εργαζομένους!

Ποιες θα είναι οι κινήσεις των παραγωγών και το σχέδιο για τα σίριαλ και συνέχιση των προγραμμάτων εν μέσω κορονοϊού και lockdown;

Βασικές είναι οι παράμετροι που μένει να διευκρινιστούν όσον αφορά τη συνέχιση των τηλεοπτικών παραγωγών εν μέσω lockdown, αλλά και την πιθανότητα να συμπεριληφθούν οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτές στα μέτρα ανακούφισης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, αν και εφόσον εισέλθουν επίσημα σε καθεστώς αναστολής εργασίας.

Στη πρώτη εκδοχή των κυβερνητικών ανακοινώσεων γινόταν λόγος για «αναστολή λειτουργίας σε πρόβες, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα», ωστόσο υπήρχε εξαρχής πρόθεση να εξαιρεθούν οι εσωτερικές παραγωγές των σταθμών, οι συντελεστές των οποίων θα υποχρεούνταν να τηρούν τα μέτρα προστασίας, όπως και στους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους.

Με δεδομένο πάντως ότι στο κομμάτι της μυθοπλασίας κανείς από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν έχει εσωτερική παραγωγή, αλλά και με τη γενικότερη κρίση στον καλλιτεχνικό χώρο, που καθιστά την τηλεόραση μοναδικό έσοδο για ηθοποιούς και όχι μόνο. φαίνεται πως η κυβερνητική πλευρά προτίθεται να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας θα δινόταν η δυνατότητα στις σειρές αλλά και σε άλλες παραγωγές να συνεχίσουν τα γυρίσματα με τον αναγκαίο αριθμό εργαζομένων. Πιο εύκολα είναι τα πράγματα με τα ριάλιτι, όπου οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε εγκλεισμό μέσα σε συγκεκριμένο χώρο.

Δεν πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες. να προχωρήσει, σε εύλογο τουλάχιστον διάστημα. Ο Βασικός λόγος, βέβαια, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η τηλεοπτική αγορά εξακολουθεί να δέχεται ισχυρό οικονομικά πλήγμα τα από την πανδημία, γεγονός ης. καθιστά ανέφικτη οποιαδήποτε διαδικασία προσφοράς χρήματος για την εξασφάλιση μιας άδειας θεματικού περιεχομένου.

Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, το θέμα αυτό θα παραμείνει στα κυβερνητικά συρτάρια ακόμη και μετά το πέρας της περιπέτεια του κορονοϊού, αφού φαίνεται πω το ενδιαφέρον των υπάρχοντα)1 καναλαρχών, αλλά και των πιθανών νέων παικτών που ακούγονταν στην πιάτσα φαίνεται να έχε ατονήσει σε πολύ σημαντικό Βαθμό. Εξάλλου, προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες σε αυτή τη φάση είναι η διατήρηση της ομαλότητας στα μαγαζιά τους, παράμετρος που καθιστά απαγορευτική την όποια σκέψη για περαιτέρω ανοίγματα. Στον αντίποδα, δεν έχουν αποσυρθεί οι σκέψεις για την αδειοδότηση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, σύμφωνα με το Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved