Η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» του Μποτρίνι
Media

Η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» του Μποτρίνι

H Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή νικημένη από την ανορεξία και άφησε κληρονομιά στην καλή της φίλη Αναστασία η οποία χθες εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μποτρίνι!

Η Νανά Καραγιάννη διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια και τα άφησε στη φίλη της, την Αναστασία.

Η μοναδική κληρονόμος που η Νανά Καραγιάννη αποκαλούσε στη διαθήκη «αδελφική της φίλη», είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και είχε αποκαλύψει τι έγραφε η διαθήκη: «Σε περίπτωση δε που ή άνω φίλη δε ζει ή αποσυρθεί από την κληρονομιά που της καταλείπω με την παρούσα διαθήκη, την αφήνω στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Παιδικά χωριά SOS Βάρης» και αποποιήθηκε αμέσως κάθε δικαιώματος για τα ακίνητα καθώς θεώρησε πως τα περιουσιακά στοιχεία της Νανάς έπρεπε να πάνε δικαιωματικά στους γονείς της.

Η Αναστασία λοιπόν έχει μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο και εμφανίστηκε στο χθεσινό (13-11) επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα» για να ζητήσει τη βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι και δεν έλειψαν οι καυγάδες και οι τσακωμοί!

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved