Οδηγός Καλής ζωής: Η Καμπούρη έμαθε για το μικροβίωμα μέσα από μια περιπέτεια που είχε η κόρη της
Media

Οδηγός Καλής ζωής: Η Καμπούρη έμαθε για το μικροβίωμα μέσα από μια περιπέτεια που είχε η κόρη της

Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο στην εκπομπή, Οδηγός Καλής Ζωής

Τρισεκαττομύρια μικρόβια κουβαλάμε στο σώμα μας, πολλά από τα οποία δεν είναι κακά όπως πιστεύουμε, αλλά είναι ωφέλιμα και απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Το οικοσύστημα αυτό των μικροβίων στο σώμα μας πρέπει να βρίσκεται σε μία ισορροπία και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που ζούμε.

Με το μικροβίωμα, το συναρπαστικό αυτό σύστημα που υπάρχει στο έντερο, το δέρμα και σε άλλα σημεία του σώματός μας, ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 09:00. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης φιλοξενεί τη δημοσιογράφο Δέσποινα Καμπούρη, η οποία έμαθε για το μικροβίωμα μέσα από μια περιπέτεια που είχε η κόρη της.

Ακόμη, στην ενότητα της ψυχολογίας μιλάμε για την επεισοδιακή υπερφαγία, στην ενότητα της διατροφής βλέπουμε όσα δεν πρέπει να τρώμε μετά τις 9 το βράδυ και στην ενότητα «Μας Ρωτάτε, Σας Απαντάμε» μαθαίνουμε πόσες ώρες την εβδομάδα πρέπει να γυμναζόμαστε και ποια άσκηση να κάνουμε για να δούμε αποτελέσματα.

Με το ανοσοποιητικό σύστημα και όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το ενισχύσουμε ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 09:00. Καλεσμένη στο στούντιο είναι η ιατρός – βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά, η οποία μιλάει για όλους τους παράγοντες – και δεν είναι η διατροφή- που θα μας βοηθήσουν να ενδυναμώσουμε το αμυντικό

σύστημα του οργανισμού μας σε μια εποχή ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη λόγω των εποχικών λοιμώξεων και του κορονοϊού.

Επίσης, στην εκπομπή παρακολουθούμε τρία ακόμη ενδιαφέροντα θέματα: γιατί έχω ορθοστατική υπόταση, πώς θα καθαρίσουμε την κουζίνα αποτελεσματικά και με υλικά που υπάρχουν στα ντουλάπια μας και πώς θα μάθουμε να αναπνέουμε σωστά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved