Style Me Up: Σάστισε και έμεινε άναυδη: «Αυτή είμαι εγώ;» (video)
Media

Style Me Up: Σάστισε και έμεινε άναυδη: «Αυτή είμαι εγώ;» (video)

Style Me Up: Εντυπωσιακή η αλλαγή της σημερινής παίκτριας Αλεξάνδρας!

Στην εκπομπή Style Me Up για να αλλάξει το look και να ανεβάσει λίγο την ψυχολογία της βρέθηκε η παίκτρια Αλεξάνδρα, η οποία άφησε την τύχη της στους ειδικού, κάνοντας πραγματικά μια τεράστια και εντυπωσιακή αλλαγή.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Γιάννης Λάσκος έπιασαν… δουλειά και η μεταμόρφωσή της έκανε τους coaches να μείνουν με το στόμα… ανοιχτό!

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα εξομολογήθηκε στην κάμερα: «Επειδή παντρεύτηκα μικρή και έκανα τα παιδιά μου είχα ανασφάλεια με το σώμα μου. Θα ήθελα να είμαι πιο αθλητική και συμμετρική. Όταν φοράω ένα παντελόνι ή ένα κολλάν, νομίζω ότι είναι άσχημο επάνω μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα στη Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε: «Το κάνω για εμένα και όχι για τα παιδιά μου».

Μόλις, η Αλεξάνδρα βρέθηκε στο πλατό τα σχόλια που άκουσε ήταν: «Άλλη», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Υβόννη Μπόσνιακ να συμπληρώνει: «Σοκ» και τον Γιάννη Λάσκο να επιβεβαιώνει: «Είναι σοκ!»

Όταν αντίκρυσε την αλλαγή η Αλεξάνδρα έμεινε άναυδη λέγοντας: «Δεν το πιστεύω. Τέλειο. Τρύφωνα σε αγαπώ. Εγώ είμαι αυτή;» και πρόσθεσε η Υβόννη Μπόσνιακ «Πόσο φινετσάτη γυναίκα είστε»;

Δείτε τα videos!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved