8 Λέξεις Spoiler: O Αρώνης εκδικείται τη Βικτώρια – Η οικογένεια Μαρόγλου καταρρέει!
Media

8 Λέξεις Spoiler: O Αρώνης εκδικείται τη Βικτώρια – Η οικογένεια Μαρόγλου καταρρέει!

8 Λέξεις: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα στη σειρά του ΣΚΑΪ!

Στο τρακάρισμα Μιχαήλ και Βικτώριας, κάποιος τραβάει βίντεο με το κινητό του και το πουλάει στον Σίμο που βέβαια το ανεβάζει αμέσως στο site του κι από εκεί ξεκινάει ένα ντόμινο εξελίξεων. Στο μεταξύ, στην Κύπρο, ο Μάρκος λυσσάει με τη Ναυσικά και τον Δημοσθένη, ενώ η Αντριάνα τον έχει από κοντά και δεν τον αφήνει να κάνει βήμα.

Η δε Ναυσικά βρίζει άσχημα για μια ακόμα φορά τον Μάρκο και του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι μαζί του. Κι ενώ ο Δημήτρης δείχνει να μην ασχολείται άλλο με τον ματαιωμένο γάμο του, ο Άκης είναι εξαγριωμένος και έχει βάλει ντετέκτιβ για να ανακαλύψει πού κρύβεται η Βικτώρια. Ο Έκτορας τηλεφωνεί στην Ιφιγένεια και της λέει να κάνει μια προσπάθεια να πείσει τον Μιλτιάδη να ξαναγυρίσει στο κόμμα και την πολιτική. Η Ιφιγένεια, παρότι πιστεύει πως αυτό δεν θα γίνει ποτέ, υπόσχεται στον Έκτορα ότι θα προσπαθήσει. Ο Άκης βλέπει το βίντεο με τον Μιχαήλ και τη Βικτώρια και τώρα πια κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από την εκδίκηση που σχεδιάζει.

Ο Μιλτιάδης, με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής, ακούει τον Φοίβο να του αναπτύσσει την κοσμοθεωρία του και να του εξηγεί πώς και γιατί έκανε όλους αυτούς τους φόνους. Ο κυνισμός και η αδιαφορία του γιου του απέναντι στα εγκλήματα που έκανε, συνταράζει τον Μιλτιάδη που γυρίζει στο σπίτι του ένα ερείπιο και προσπαθούν με την Κατερίνα να αντέξουν τη δυστυχία που τους έχει βρει. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας έρχεται στην Αθήνα και αντιμετωπίζει την οργή της Ναυσικάς, η οποία είναι ακόμα έξαλλη με το σκηνικό που παίχτηκε πίσω από την πλάτη της και την έχει φέρει στο σημείο να την απειλεί ο Αρώνης με διακοπή της συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια, ο Άκης οργανώνει την εκδίκησή του προς τη Βικτώρια και επικοινωνεί με τις γνωριμίες του, προκειμένου να εφαρμόσει άμεσα το σχέδιό του. Η Εύα προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Νικηφόρο τι είναι αυτό που τον απασχολεί και γιατί πίνει όλο και περισσότερο. Αυτός της μιλάει με γενικότητες. Ένα άγριο επεισόδιο στο προαύλιο των φυλακών, θα έχει ένα τραγικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Μαρόγλου… Ένας συγκρατούμενος σκοτώνει τον Φοίβο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved