Άγριες Μέλισσες spoiler: Έτσι η Δρόσω παίρνει τον γιο της από την Ασημίνα!
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Έτσι η Δρόσω παίρνει τον γιο της από την Ασημίνα!

Συγκλονιστικές και απρόοπτες οι εξελίξεις στη σειρά, Άγριες Μέλισσες!

Η Ασημίνα θα καταντήσει να είναι αλκοολική. Ο εθισμός θα την οδηγήσει σε μπελάδες, ενώ η αδελφή της, Δρόσω θα είναι αποφασισμένη να της πάρει το παιδί, τον μικρό Σέργιο για τον οποίο, οι δύο αδελφές θα βρεθούν για δεύτερη φορά, απέναντι.

Η Ασημίνα θα έρθει κοντά με τον νοικάρη της, τον Μπάμπη. Ο γάμος της Ασημίνας με το Νικηφόρο θα περάσει μεγάλη κρίση και η Ασημίνα νιώθοντας αδύναμη να χειριστεί κάποιες καταστάσεις, θα βρει παρηγοριά στο ποτό. Με ένα μπουκάλι το οποίο το έχει αφήσει ο Μπάμπης στο πατρικό της, σιγά σιγά η Ασημίνα θα αρχίσει να εθίζεται στο ποτό και θα περάσει δύσκολα όταν θα εμφανιστεί η Δρόσω στο Διαφάνι για να ζήσει μόνιμα.

Η Δρόσω πια θα είναι μία δυναμική γυναίκα και θα προσπαθήσει να πάρει από την Ασημίνα τον γιο της, το Σέργιο. Η Δρόσω θα συναντήσει τον γιο της, ο οποίος θα την αποκαλεί, θεία Δρόσω, καθώς γνωρίζει για μάνα του, την Ασημίνα και... θα βάλει σκοπό της ζωής της να διεκδικήσει το παιδί από την αδελφή της. Η Ασημίνα πια θα είναι αλκοολική, δεν θα μπορεί να είναι μία σωστή μάνα, θα παραμελεί το παιδί και δεν θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της από το αλκοόλ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved