Ενώπιος Ενωπίω: Λύγισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος on camera - Τι συνέβη;
Media

Ενώπιος Ενωπίω: Λύγισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος on camera - Τι συνέβη;

Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μίλησε για όλους και για όλα.

Τον είδαμε μάλιστα και να δακρύζει on camera!

Αρχικά, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε τον… πραγματικό λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν στη Βενετία.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από μια απόγνωση γιατί εγώ του ειπα ότι θα παντρευτώ στα Γιάννενα και θα ακούς 3 μέρες τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει το γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός είναι ο λόγος που παντρευτήκαμε στη Βενετία. Ήταν ωραίο βέβαια αλλά για αυτό έγινε. Για να γλιτώσει ο Βασίλης το τριήμερο γλέντι», είπε η Λίνα και συνέχισε: «Αγαπάμε την αρμονία και την ελευθερία. Έχουμε μεγάλη ελευθερία. Δεν έχουμε ανησυχίες. Ο Βασίλης δεν μπορεί τις συγκρούσεις. Φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ήρεμα».

Λίγο μετά η Λίνα μίλησε για το πόσο της συμπαραστάθηκε ο Βασίλης, στο θάνατο της μητέρας της, κάνοντάς τον να λυγίσει.

«Βιώσαμε ένα μεγάλο πένθος. Την απώλεια της μαμάς μου και εκεί ο Βασίλης με στήριξε με μια γενναιότητα που δεν την περίμενα. Την στήριξε και με στήριξε. Θυμάμαι είμασταν με τον αδελφό μου στο νοσοκομείο ξενυχτισμένοι και ερχόταν μέσα ο Βασίλης και έμπαινε μέσα ο ήλιος! Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Αι Βασίλης. Του εύχομαι να μην αλλάξει τίποτα να είναι αυτός που είναι και να είναι υγιής», είπε η Λίνα και τα μάτια του ηθοποιού, γέμισαν δάκρυα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved