Media

Έφη Σαρρή: Επιτέλους αποκάλυψε την ηλικία της on camera και μας άφησε άφωνους!

H Έφη Σαρρή έχει γενέθλια και… αποκάλυψε επιτέλους την ηλικία της on camera!

Aρχικά η τραγουδίστρια είπε στο Πρωινό:«Περνάμε καλά με τον Τρύφωνα, έχει πλάκα. Μαθαίνει σαφώς. Δεν είναι και το πιο εύκολο πλάσμα στον κόσμο. Είναι πολύ καλό πλάσμα, αλλά εύκολο δεν θα το έλεγα. Είναι λίγο ατίθασος. Στην αρχή σκέφτηκα για να κάνουμε τη διαφορά να είμαι με ένα κορίτσι. Γιατί δεν είχα ξαναδεί στο J2US δύο κορίτσια και συμφώνησε και η παραγωγή. Δυστυχώς ο κορονοϊός μας τα έφερε πάρα πολύ ανάποδα. Είναι θέμα παραγωγής αν θα επανέλθει η Πηγή Δεβετζή. Δεν ξέρω τίποτα, δεν ενημερώνομαι»!

Και πρόσθεσε: «Θα προτιμούσα τη Ζόζεφιν που είναι μια κοπέλα με τρομερή ομορφιά και τρομερή φωνη. Νομίζω ότι θα έδενα με όλους»!

Πώς αντέδρασε η Έφη Σαρρή όταν ρωτήθηκε για την ατάκα του Τρύφωνα Σαμαρά για την ηλικία της, η οποία έχει σήμερα γενέθλια;

Η Έφη Σαρρή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο καλοπροαίρετα αυτά που λέει και κάνουμε τέτοια πλάκα μεταξύ μας που δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω κάτι εναντίον του. Όσον αφορά στην ηλικία, ας την ξεκαθαρίσουμε μιας και βρεθήκαμε εδώ. Έχω τα γενέθλιά μου που είναι 18 Νοεμβρίου. Να μην τα εκατοστήσω, πρέπει να τα χιλιάσω γιατί είμαι κοντά στα 100! Είμαι 77 ετών! Πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, οπότε φαντάζομαι κι εμείς οι άνθρωποι θα μπορούμε να φτάσουμε στα 1000. Τα 100 είναι ξεπερασμένο ως ευχή. Ο Τρύφωνας είναι τουλάχιστον 50 χρόνια μικρότερός μου.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved