Ήλιος: Δέσποινα Τσούτσα: «Η Εύα θα συνεχίσει να διεκδικεί τον Ντίνο»!
Media

Ήλιος: Δέσποινα Τσούτσα: «Η Εύα θα συνεχίσει να διεκδικεί τον Ντίνο»!

Ήλιος: Η Δέσποινα Τσούτσα αποκάλυψε εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά!

Πως ξεκίνησε το ταξίδι σου στην υποκριτική;

Το ταξίδι μου στην υποκριτική ξεκίνησε από πάρα πολύ μικρή ηλικία, όταν πήγα με τους γο­νείς μου σε μια παράσταση, και μόλις γυρίσα­με έπαιξα το έργο μόνη μου, κάνοντας όλους τους ρόλους. Για μένα ήταν μονόδρομος. Δεν σκέφτηκα στιγμή να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Μόλις τελείωσα το σχολείο, έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού, μπήκα στη σχολή και πήρα το πτυχίο μου.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ηθοποιοί με μεγάλη εμπειρία σου έχουν δώσει κάποια συμβουλή;

Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Και μόνο που συνυπάρχω μαζί τους, παίρνω καθημερινά μαθήματα για την εξέλιξη μου.

Στο σίριαλ υποδύεσαι την Εύα. Τι χαρακτήρας είναι;" Η Εύα είναι ένα κορίτσι στην εφηβεία, μεγαλωμένη με πολλή προσο­χή και αγάπη και ίσως για αυτό αντιδρά απότομα καμιά φορά. Είναι δύ­σκολο να προσαρμοστεί ένα παιδί από τη μια μέρα στην άλλη σε τόσο μεγάλες αλλαγές.

Υπάρχει περίπτωση η Εύα να κάνει κάτι ακραίο, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή της οικογένειας της;

Είναι αυθόρμητο κορίτσι και λειτουργεί πολλές φορές παρορμητικά. Στην ηλικία που είναι, την καθοδηγεί το συναίσθημα και καμιά φορά αυτό μπορεί να φέρει και υπερβολικές αντιδράσεις.

Η ίδια τρέφει συναισθήματα για τον Ντίνο. Θα τον διεκδικήσει; Νομίζω πως κάνει μια προβολή της σχέσης των γονιών της. Όπως η μη­τέρα της διεκδικεί τον Φίλιππο από μία άλλη γυναίκα, έτσι και η Εύα δι­εκδικεί τον Ντίνο από μία άλλη κοπέλα. Εννοείται πως θα συνεχίσει να τον διεκδικεί. Η Εύα δεν είναι ένα κορίτσι που τα παρατάει εύκολα, και αυτό το έχει δείξει από την αρχή.

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς; Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρχει πολλή δράση, πολλές ανατροπές και έντονα συναισθήματα. Γενικά, όλα όσα έχει και η ίδια π ζωή, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved