Style Me Up: Τα κλάματα μετά την μεταμόρφωση: «Εγώ είμαι αυτή;»
Media

Style Me Up: Τα κλάματα μετά την μεταμόρφωση: «Εγώ είμαι αυτή;»

Style Me Up: Άλλη μια εντυπωσιακή αλλαγή διαγωνιζόμενης είδαμε στο σημερινό επεισόδιο.

Ο λόγος για την παίκτρια Μαρία που μόλις είδε την τρομερή αλλαγή στα μαλλιά και το look της, συγκινήθηκε και είπε: «Εγώ είμαι αυτή;», μη μπορώντας να πιστέψει την αλλαγή που της έκαναν οι coaches.

Την γνωρίσαμε, λέγοντας «Μένω στη Χαλκίδα με τον άντρα μου και το παιδί μου. Αυτόν τον καιρό είμαι άνεργη. Το 2019 ήταν δύσκολο για εμένα. Πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου και ακόμη και τώρα, 1,5 χρόνο μετά με ταλαιπωρεί πολύ. Όλο αυτό μου έχει ρίξει την ψυχολογία».

Και συνέχισε: «Θέλω να αλλάξω τα μαλλιά μου, δεν τα έχω βάψει ποτέ. Θέλω να αλλάξω τα ρούχα μου, που είναι πανάρχαια και εφηβικά. Θέλω να δείχνω ότι είμαι 30 χρόνων, γιατί κανείς δεν το πιστεύει. Θέλω να με πάρετε και να μου κάνετε ό,τι θέλετε. Είμαι ένας άσπρος καμβάς, πάρτε με, ζωγραφίστε, αλλάξτε με. Δεν αντέχω άλλο. Έχω αγανακτήσει. Θα ήθελα να ανέβει η ψυχολογία μου. Να κάνω μια νέα αρχή και να δω μια νέα εκδοχή του εαυτού μου».

Η 30χρονη Μαρία, που ασχολείται με την σπηλαιολογία, επέλεξε τον Γιάννη Λάσκο για να εξελιχθεί στιλιστικά και να ανακαλύψει τη μόδα του σήμερα. Το μεγάλο άγχος της ήταν να μην κοπούν τα μαλλιά της, γιατί το παιδί της νανουρίζεται με αυτά, αλλά ο Τρύφωνας είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Τη στιγμή της αποκάλυψης, η νεαρή μητέρα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της!

Δείτε το video με την αλλαγή της Μαρίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved