Άγριες μέλισσες: Η απόπειρα δολοφονίας που σοκάρει τη Δρόσω!
Media

Άγριες μέλισσες: Η απόπειρα δολοφονίας που σοκάρει τη Δρόσω!

Άγριες μέλισσες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο επιτυχημένο σίριαλ του ANT1. Διαβάστε τι θα γίνει στα προσεχή επεισόδια!

Ο Κωνσταντής, από τη στιγμή που είδε τη Δράσω στην Τρούμπα και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, είναι αποφασισμένος να την πείσει να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι.

Ο Τάκης, βέβαια, κάνει τα πάντα προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από την αγαπημένη του, ενώ και η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δράσω να μην αποκαλυφθεί πού μένει και ζητάει απ' την Ελένη να μην [ην ψάξει. Οι μέρες περνούν, αλλά ο Κωνσταντής είναι ακόμη επηρεασμένος από τη συνάντηση του με τη Δρόσω.

Παράλληλα, η Ελένη επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα της απ' την Αθήνα, προκειμένου να βρει την αδελφή της, αλλά δεν τα καταφέρνει Όμως, ένας απρόσμενος σύμμαχος θα την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή Σταμίρη. Το ίδιο βράδυ, έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει ακόμη μία φορά τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Η κοπέλα είναι συγκλονισμένη, καθώς γίνεται μάρτυρας μιας απίστευτης σκηνής και αναθεωρεί πολλά.

Στο Διαφάνι, η Ελένη βρίσκει έξω από την πόρτα της το φυλλάδιο του καμπαρέ και υποψιάζεται πως κάποιος που γνωρίζει κάτι για τη Δρόσω της το έστειλε. Την ίδιο κιόλας μέρα, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα όπου έρχεται αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια.

Έξι χρόνια μετά, συναντάει τη Δρόσω στα στενά της πιο κακόφημης περιοχής της Αθήνας και δεν μπορεί να το πιστέψει, θα κάνει, όμως, τα πάντα προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει μαζί της στο Διαφάνι και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved