Elif:Ο Ταρίκ αρπάζει την Ελίφ από το σπίτι αλλά την ίδια ώρα η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα
Media

Elif:Ο Ταρίκ αρπάζει την Ελίφ από το σπίτι αλλά την ίδια ώρα η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα

Τι θα δούμε σήμερα, 23 Νοεμβρίου, στη σειρά, Elif;

Η Ράνα αισθάνεται γελοία καθώς ο Γιουνούς ξεσκέπασε το ψέμα της. Τον θεωρεί εχθρό της και ορκίζεται να τον νικήσει. Ο Σαφάκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι γευματίζουν μαζί με τα παιδιά. Η Λεμάν περνάει από έξω φορτωμένη με τσάντες και ο Σαφάκ πηγαίνει να τη βοηθήσει.

Η Λεμάν δεν καταλάβαινει τι δουλειά έχει στο μαγαζί της Τουλάι ο γιος της. Δεν της αρέσει που η Ζουλιντέ εργάζεται πια εκεί και είναι πιο κοντά στο σπίτι της και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να αναλάβει τα διαδικαστικά για την εγγραφή της Ελίφ στο σχολείο. Τον ρωτάει επίσης αν έχει κάποιο νεότερο για την άλλη Ελίφ, τη θετή κόρη του νεκρού ανιψιού της και ο Μουσταφά της λέει πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο ακόμα.

Η Ματσιντέ δεν χάνει την ελπίδα της και πιστεύει πως η Ελίφ είναι ζωντανή. Ο Ταρίκ ακούει τη συζήτησή τους και αισθάνεται πως σιγά – σιγά χάνει τον έλεγχο της κατάστασης γιατί η Ρεϊχάν είναι ακόμα ζωντανή και η Ελίφ περιφέρεται άνετα σε όλο το σπίτι.

Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν είναι τσακωμένοι και δεν μιλάει ο ένας στον άλλο. Η Χουμεϊρά νιώθει μια ζαλάδα και έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του δείπνου. Πιστεύει πως είναι έγκυος. Όταν λέει τα νέα στον Ταρίκ εκείνος της απαντάει πως σίγουρα κάνει λάθος. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει την αντίδρασή του αλλά δεν το σκέφτεται περισσότερο και χαϊδεύει την κοιλιά της ενθουσιασμένη στην ιδέα πως είναι έγκυος.

Η Γιλντίζ και η Ελίφ συζητούν για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν. Η Ελίφ θέλει να κάνει κάτι για να τους συμφιλιώσει. Ο Ταρίκ τις ακούει να μιλάνε και θεωρεί την Ελίφ μια κινούμενη βόμβα μέσα στο σπίτι, που δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να μαζέψει τα πράγματα της Ελίφ και να τα πάει στο γκαράζ.

Η Βιλντάν υπακούει απρόθυμα αλλά πιστεύει πως σύντομα θα μάθει τι είναι αυτό που ενώνει τον Ταρίκ με την Ελίφ. Ο Ταρίκ σκοπεύει να πάει κάπου την Ελίφ αλλά την ίδια ώρα η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τη Βιλντάν για να εμποδίσει τον Ταρίκ. Η Βιλντάν συμβουλεύει τη Χουμεϊρά να καλέσει τον Ταρίκ και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Χουμεϊρά το κάνει και ο Ταρίκ διατάζει την Ελίφ να μείνει στο αυτοκίνητο μέχρι να γυρίσει. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο να δει τη Χουμεϊρά και εκείνη του λέει πως πρέπει να την πάει στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ της λέει πως υπερβάλλει και πως τα συμπτώματα που έχει οφείλονται στην κακή της ψυχολογία και στην ιδέα πως θα αποκτήσουν παιδί. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γκαράζ αλλά η Ελίφ δεν είναι εκεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved