Ελίφ: Ο Κερέμ και ο Ταρίκ αντιμέτωποι στην εταιρεία!
Media

Ελίφ: Ο Κερέμ και ο Ταρίκ αντιμέτωποι στην εταιρεία!

Ελίφ: Κόντρα στην επιθυμία του Ταρίκ, ο Κερέμ ξεκινά δουλειά στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Ωστόσο, η παρουσία του εκεί δημιουργεί προβλήματα στον γαμπρό του, καθώς έχει πολλά μυστικά από την οικογένεια. 

Παράλληλα, η Βιλντάν κρύβει την Ελίφ σε σπίτι φίλων της, προκειμένου να την προστατεύσει από τον Ταρίκ. Ωστόσο, την πηγαίνει στη γειτονιά του Βεϊσέλ και της Τουλάι.

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να αναλάβει τα διαδικαστικά για την εγγραφή της Ελίφ στο σχολείο. Τον ρωτάει επίσης αν έχει κάποιο νεότερο για την άλλη Ελίφ, τη θετή κόρη του νεκρού ανιψιού της, και ο Μουσταφά της απαντά πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο ακόμη. Η Ματσιντέ, όμως, δεν χάνει την ελπίδα της πως η Ελίφ είναι ζωντανή. Ο Ταρίκ ακούει τη συζήτηση τους και αισθάνεται πως σιγά σιγά χάνει τον έλεγχο της κατάστασης γιατί η Ρεϊχάν είναι ακόμη ζωντανή και η Ελίφ περιφέρεται άνετα σε όλο το σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Χουμεϊρά νιώθει μια ζαλάδα και έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του δείπνου και πιστεύει πως είναι έγκυος. Όταν λέει τα νέα στον Ταρίκ, εκείνος της απαντάει πως σίγουρα κάνει λάθος. Η γυναίκα δεν καταλαβαίνει την αντίδραση του, αλλά δεν το σκέφτεται περισσότερο και χαϊδεύει την κοιλιά της, ενθουσιασμένη στην ιδέα πως περιμένει παιδί.

Παράλληλα, η Γιλντίζ και η Ελίφ συζητούν για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν και η μικρή θέλει να κάνει κάτι για να τους συμφιλιώσει. Ο Ταρίκ τις ακούει να μιλάνε και θεωρεί την Ελίφ μια κινούμενη βόμβα μέσα στο σπίτι, που δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Τότε, ζητάει από τη Βίλντάν να μαζέψει τα πράγματα της μικρής και να τα πάει στο γκαράζ. Η γυναίκα υπακούει απρόθυμα, αλλά πιστεύει πως σύντομα θα μάθει τι είναι αυτό που ενώνει τον Ταρίκ με την Ελίφ. Ο άντρας σκοπεύει να πάει κάπου τη μικρή αλλά την ίδια ώρα η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα. Αυτή είναι μία ευκαιρία για τη Βιλντάν για να εμποδίσει τον Ταρίκ. Για να ίο καταφέρει, συμβουλεύει τον Ταρίκ να πάει κοντά στη γυναίκα του και να τη βοηθήσει. Εκείνος διατάζει την Ελίφ να μείνει στο αυτοκίνητο μέχρι να γυρίσει, αλλά, όταν λίγη ώρα μετά επιστρέφει στο γκαράζ το κοριτσάκι δεν είναι εκεί. Αμέσως επικοινωνεί με τη Βιλντάν και μαζί πηγαίνουν να την ψάξουν στο δάσος.

Ο Ταρίκ ψάχνει στο δάσος την Εβίφ

Ο Κερέμ αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση προκειμένου να βοηθήσει τον γαμπρό του να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τη Χουμεϊρά και η Ματσιντέ είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του πρωινού ο Ταρίκ είναι εξαφανισμένος και ο Κερέμ του τηλεφωνεί. Μάταια, όμως, καθώς εκείνος δεν απαντά¬ει, αφού ακόμη ψάχνει την Ελίφ στο δάσος. Η Χουμεϊρά λέει πως είναι έγκυος και η Ματσιντέ δείχνει να πιστεύει την κόρη της, και αυτή τη συμπαράσταση έχει ανάγκη η κοπέλα. Λίγο μετά, η Ρεϊχάν ετοιμάζει μια συνταγή με βότανα για να βοηθήσει τη Χουμεϊρά και εκείνη της φέρεται ευγενικά. Λίγο αργότερα, ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρεία. Εκεί, όλοι χαίρονται που τον βλέπουν και η γραμματέας τον πηγαίνει στο γραφείο που ανήκε παλιά στον πατέρα του. Ωστόσο, ο νεαρός δεν το δέχεται, καθώς αυτό το γραφείο ανήκει πια στον Ταρίκ. Τότε φτάνει στην εταιρεία και ο τελευταίος, ο οποίος αντικρίζοντας τον Κερέμ υποκρίνεται τον χαρούμενο, αλλά στην πραγματικότητα ζει έναν από τους μεγαλύτερους φόβόυςτ0υ. Δεν θέλει τον Κερέμ στην εταιρεία, καθώς φοβάται πως θα αποκαλυφθούν οι παρανομίες του. Από την άλλη, αποδεικνύεται πως την Ελίφ την έχει κρύψει η Βιλντάν για να την προστατεύσει από τον Ταρίκ. Ωστόσο, σκοπεύει να την απομακρύνει από την έπαυλη. Την πηγαίνει στη Σέμα, μια παλιά της φίλη, ζητώντας της να κρατήσει το κοριτσάκι εκεί για κάποιες ημέρες και να το φροντίζει. Εκείνη, όμως, αρνείται γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη ενός παιδιού.

Η Βιλντάν νιώθει απελπισμένη, καθώς δεν μπορεί να βρει πού να κρύψει την Ελίφ. Τηλεφωνεί στην αδελφή της, τη Ζουλιντέ, και της λέει πως πρέπει να συναντηθούν γιατί πρέπει να της πει κάτι. Πράγματι, πηγαίνει την Ελίφ στη γειτονιά της Ζουλιντέ, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για εκείνη, αφού η Ιντζί και η Ελίφ παραλίγο να συναντηθούν. Στην εταιρεία, ο Κερέμ συναντάει τη Ράνα στο ασανσέρ. Εκείνη, θεωρώντας πως ο Κερέμ είναι υπάλληλος, του μιλάει υποτιμητικά. Μάλιστα, του ζητάει να κάνει τις δουλειές για εκείνη. Αργότερα, ο Ταρίκ συστήνει τον Κερέμ στη Ράνα και εκείνη νιώθει αμήχανα επειδή πριν του είχε φερθεί σαν να είναι απλός υπάλληλος. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει την εύνοια του νεαρού και να διορθώσει το λάθος της. Ακόμη, ο Κερέμ θέλει διευκρινίσεις για τις αναφορές, καθώς κάτι δεν είναι σωστό στα στοιχεία και ζητάει απαντήσεις. Ο Ταρίκ έχει για όλα μια απάντηση, αλλά παραμένει σκεπτικός, αν και για πρώτη φορά πρέπει να αντιμετωπίσει τον Κερέμ καινά καταφέρει να καλύψει όσα έχει κάνει. Την ίδια στιγμή, η Σέμα τηλεφωνεί στη Βιλντάν λέγοντας της πως άλλαξε γνώμη και θα φιλοξενήσει την Ελίφ με αντάλλαγμα, φυσικά, χρήματα. Όμως το σπίτι της είναι κοντά με το σπίτι της Ζουλιντέ. Στο κτήμα, η Ρεϊχάν και η Γιλντίζ ανησυχούν γιατί δεν μπορούν να βρουν τη Βιλντάν και την Ελίφ πολλές ώρες τώρα. ενώ και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος όταν τον ενημερώνουν ότι δεν βρίσκουν τη μικρή. Αργότερα, η Βιλντάν λέει στην οικογένεια πως πήγε την Ελίφ σε κάποιους συγγενείς, προκαλώντας όμως την αντίδραση του Κερέμ και της Ματσιντέ, οι οποίοι της ζητούν να επιστρέψει τη μικρή άμεσα στην έπαύλη. Ύστερα, ο Ταρίκ μαλώνει τη Βιλντάν γιατί πιστεύει πως είπε ένα τεράστιο ψέμα στη Ματσιντέ και στον Κερέμ, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει πως κρατάει το κορίτσι στο σπίτι φίλων της, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved