Η επιστροφή της Ελένης στην TV, το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και οι νέες φωτό!
Media

Η επιστροφή της Ελένης στην TV, το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και οι νέες φωτό!

Όλο και πιο πολύ πληθαίνουν οι φήμες και τα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Ένα νέο δημοσίευμα θέλει Μενεγάκη και ΑΝΤ1 να βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της νέας συνεργασίας τους που -ας μην ξεχνάμε- είχε προηγηθεί πριν από 15 χρόνια και μάλιστα είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η Ελένη είχε δει την καριέρα της να εκτοξεύεται στην κορυφή μέσα από το συγκεκριμένο κανάλι και όταν πριν από 15 χρόνια έφυγε από το κανάλι του Αμαρουσίου για τον Alpha όπου και συνέχισε μέχρι και το καλοκαίρι που πέρασε, είχε μόνο τα καλύτερα να πει για την τηλεοπτική οικογένεια του ΑΝΤ1.

Τώρα, λοιπόν επανερχόμαστε στο πολύ πιθανό -απ' ό,τι φαίνεται- σενάριο η Ελένη να επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας μέσω ΑΝΤ1 μιας και σύμφωνα με το Secret το deal «ψηνόταν» από τα τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, με τη διοίκηση του καναλιού να έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις με την όμορφη παρουσιάστρια.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι ενώ ο ΑΝΤ1 ήθελε να ξεκινήσει άμεσα η Ελένη Μενεγάκη, η ίδια αποφάσισε να δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της για να απέχει από τη μικρή οθόνη. Έτσι πάγωσαν οι διαπραγματεύσεις, τουλάχιστον για το καλοκαίρι που πέρασε και που η Ελένη Μενεγάκη εκμεταλλεύτηκε προκειμένου να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει με την οικογένειά της.

Πριν από ένα μήνα, όμως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν και πάλι και τελικά η Ελένη είπε το μεγάλο και πολυπόθητο ναι.

Πλέον βρισκόμαστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα διαδικαστικά αυτής της συνεργασίας που ως επικρατέστερο σενάριο έχουν η Ελένη να αναλάβει πρόγραμμα στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Στο μεταξύ η Ελένη θέλησε να πει μία υπέροχη φθινοπωρινή καλημέρα σήμερα το πρωί στους διαδικτυακούς της φίλους, μην κρύβοντας την πολύ καλή της διάθεση. Να είναι για όλα αυτά που έρχονται ή γιατί διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τη; Μπορεί και τα δύο πάντως σίγουρα οι φωτογραφίες που ανέβασε, είναι από τις ωραιότερές της! Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved