Πόπη Τσαπανίδου: Λύγισε στον αέρα του Πρωινού – Δείτε τι συνέβη!
Media

Πόπη Τσαπανίδου: Λύγισε στον αέρα του Πρωινού – Δείτε τι συνέβη!

Η Πόπη Τσαπανίδου η οποία πια ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και… κατά τη διάρκεια της εκπομπής δάκρυσε. Τι συνέβη;

Στο Πρωινό προβλήθηκε ένα βίντεο από το 1996, στο οποίο η Πόπη Τσαπανίδου ως νεαρή ρεπόρτερ τότε δέχτηκε on air τα συγχαρητήρια του Τέρενς Κουίκ για τη δουλειά της και πανηγύριζε σα μικρό παιδί από τη χαρά της.

Η Πόπη Τσαπανίδου μετά την προβολή του βίντεο, είπε: «Δε μπορώ θα βάλω τα κλάματα τώρα. Αυτό το πράγμα τα πρώτα χρόνια είχε βγει στον αέρα. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα όλα αυτά που περιέγραψες. Να μεγαλώσω τρία παιδιά που ήταν μηνών. Που έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω.

Και ήμουν σε μια ηλικία που για να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς. Όταν είχε παίξει αυτό το βίντεο, μετά από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί; Επί δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Να ξεχάσω ότι το έχω κάνει. Και μου το έστειλε η κόρη μου πριν από λίγες ημέρες. Δεν το είδα ποτέ. Τώρα που το είδα σκέφτομαι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιδρούσα και τώρα. Σήμερα που είμαι 53. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι και σήμερα. Ξέρεις γιατί είναι τα μαλλιά κοντά στο βίντεο; Γιατί δε προλάβαινα να τα λούζω και να τα χτενίζω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved