Άγριες Μέλισσες: Αυτή η ηθοποιός είχε κάνει πρώτη δοκιμαστικό για το ρόλο της Λενιώς
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η ηθοποιός είχε κάνει πρώτη δοκιμαστικό για το ρόλο της Λενιώς

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η αποκάλυψη έγινε τώρα.

Μπορεί η Μαρία Κίτσου να αποδείχτηκε η ιδανική για το ρόλο της Λενιώς, όμως πριν από εκείνη, μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιού ήταν εκείνη που πρώτη έκανε δοκιμαστικό για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (23-11) η αγαπημένη Γιούλικα Σκαφιδά μεταξύ άλλων η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη που έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο της Λενιώς στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες. Πήγα, έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Λευτέρη Χαρίτο, μετά μου είπαν θα με ειδοποιήσουν, μου έστειλαν κάποια σενάρια κλπ. Μετά ήμουν κι εγώ λίγο διστακτική «θα είναι καθημερινό, εποχής, τι θα ‘ναι τώρα αυτό» και είπα μετά «δεν βαριέσαι».
Μου άρεσε αυτό που διάβασα, είπα «είμαι ΟΚ, συνεχίζουμε».

Μου είπαν οκ, θα προχωρήσουμε σε μια δεύτερη φάση. Ε, δεν προχωρήσαμε, δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο μετά και μπορώ να καταλάβω γιατί… Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία μέχρι ένα σημείο παιδιά», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved