GNTM: Η αποχώρηση... θρίλερ σε μία βραδιά για γερά νεύρα (photos & videos)
Media

GNTM: Η αποχώρηση... θρίλερ σε μία βραδιά για γερά νεύρα (photos & videos)

GNTM: H τελική δεκάδα είναι πλέον γεγονός στο ριάλιτι μοντέλων όμως άλλη μία δοκιμασία θα μειώσει τους παίκτες κατά έναν. 

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 3 ξεκίνησε μουδιασμένα και αμήχανα, μετά την αποχώρηση της Μαρινέλας Ζύλα, παρόλο που οι ένοικοι έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην τελική πλέον δεκάδα του διαγωνισμού.

Έξι αγόρια και 4 κορίτσια διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο, σε ένα σημείο, που οι ισορροπίες φαίνεται να ταράζονται.

Για την αποκατάσταση της αρμονίας, ο coach των μοντέλων Γιώργος Καράβας, κατέφθασε με τη διακεκριμένη yoga teacher Άννα Ζώρζου, για ένα μάθημα γιόγκα σε ζευγάρια. Η διαδικασία φάνηκε να χαλαρώνει και να διασκεδάζει τα παιδιά, πόσο μάλλον όταν η μέρα συνεχίστηκε με μια ακόμα έκπληξη. Ο διατροφολόγος των μοντέλων Μάνος Δημητρούλης, ήρθε επίσης με όρεξη να ετοιμάσει μαζί τους «υγιεινό junk food» και να φάνε παρέα.

Όσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, η συνεργασία και το «μαζί» είναι τα στοιχεία-κλειδιά για την πορεία των κορυφαίων 10, καθώς στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε, το «κράτα με να σε κρατώ» μπήκε σε εφαρμογή. Στο πλαίσιο καμπάνιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου.

Μόνο που αυτή τη φορά, έπρεπε να σταθούν σε ξυλοπόδαρα! Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπάθησαν να σταθούν στο... ύψος των περιστάσεων.

Οι δυσκολίες στα ζητούμενα, το στρατηγικό αβαντάζ της Παρασκευής Κερασιώτη και οι παρανοήσεις στα σημεία, οδήγησαν σε αμφίβολα αποτελέσματα. Και η αμφιβολία έφερε ένταση, στοιχείο που δε έλειψε από ένα ακόμα πλατό ετυμηγορίας. Οι 4 κριτές όμως, παρά τις προβλέψεις, έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τα αποτελέσματα. Έχει έρθει η στιγμή στο παιχνίδι που η αντίληψη μετρά πολύ περισσότερο και μάλιστα είναι ικανή να ορίσει αυτόν, που τελικά θα πάρει τη δουλειά. Ποιο μοντέλο, όμως, χάθηκε στη μετάφραση και βρέθηκε από το Α στο Ω του διαγωνισμού;

H μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο ήταν ότι οι παίκτες και όχι οι κριτές κλήθηκαν να ψηφίσουν την καλύτερη φωτογραφία καθώς όπως είπαν οι Καγιά-Σκουλός-Ζενεβιέβ και Μπράτης αποκάλυψαν πως ήταν ανάμεσα σε δύο, αυτή των Έντουαρντ-Ξένιας και Αιμιλιάνο-Δήμου. Δείτε ποια τελικά ήταν η καλύτερη φωτογραφία στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery καρέ καρέ τη διαδικασία αποχώρησης:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τη Βίκυ Καγιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved