Media

Αντώνης Λουδάρος: «Δεν αποκλείω να αποχωρήσω αυτό το Σάββατο από το J2US»

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στο Πρωινό που ήταν καλεσμένος για τη συμμετοχή του στο J2US!

Ο ηθοποιός είπε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρισαν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλοί. Ήταν σοκαριστικό. Είναι ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος που έχει να κάνει με τη φωνητική απόδοση. Βεβαίως είναι ένα τηλεοπτικό show και θέλει και εικόνα. Δεν μου φάνηκε εμένα τόσο αντιαισθητικό».

Και τόνισε: «Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την αποχώρηση και άδικη. Έχουν υπέροχη φωνή και οι δύο. Τα παιδιά πήραν υψηλούς βαθμούς από την επιτροπή αλλά δεν τους ψήφισε ο κόσμος. Ο Χρήστος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός τραγουδιστής.»!

Και υπογράμμισε: «Το ότι έβαλαν 10 στον Τρύφωνα το πήρα σαν πλάκα. Από αυτά που άκουσα δουλεύει τηλεφωνικά με την Έφη Σαρρή. Το είπαν οι ίδιοι. Αν είναι τέτοια η εξέλιξή του κι εγώ του βάζω 10. Νομίζω ότι και η Μαρία Μπακοδήμου το έκανε χιουμοριστικά και του έβαλε 10.»!

Και δεν δίστασε να πει ο Αντώνης Λουδάρος: «Εγώ δεν αποκλείω να φύγω και το Σάββατο. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς κριθήκαμε για την εμφάνισή μας και το πώς στήθηκε. Αυτό δεν ήταν στο χέρι μας. Υπάρχουν ενδυματολόγοι. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε καραντίνα και δεν μπορούμε να έχουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved