Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται στο Διαφάνι και δεν το περιμένεις!
Media

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται στο Διαφάνι και δεν το περιμένεις!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέος γάμος στο Διαφάνι και σίγουρα αυτόν δεν τον περιμένει κανείς!

Στο νέο (25-11) επεισόδιο, η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Η σκέψη του είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει.

Το Πρωινό αφού έδειξε πλάνα από το νέο επεισόδιο, προέβη σε μία αποκάλυψη για την Πηνελόπη! Η Πηνελόπη αποφασίζει να φτιάξει τη ζωή της και όταν ο Δούκας μαθαίνει με ποιον την πετά από το σπίτι. Πρώτη φορά η Πηνελόπη σηκώνει ανάστημα, μετακομίζει σε άλλο σπίτι στο Διαφάνι με τον σύντροφό της και… αποφασίζει να παντρευτεί. Τι θα κάνουν τα αδέρφια της και ο Μελέτης;

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ παρακάτω από το Πρωινό αλλά και την gallery και θα μάθετε όλα όσα θα συμβούν στις Άγριες Μέλισσες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved