Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για την παραλίγο αποχώρηση από το "Έλα στη θέση μου"
Media

Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για την παραλίγο αποχώρηση από το "Έλα στη θέση μου"

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την καθημερινή εκπομπή του Alpha

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Βλάσης της αγαπημένης σειράς του Alpha, Έλα στη θέση μου, ήταν προσκεκλημένος, σήμερα το πρωί στη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

«Δεν περίμενα ότι θα παιχτεί το Έλα στη θέση μου για πέντε χρόνια. Ήταν μια δύσκολη διαδρομή, με πάνω από 700 επεισόδια. 700 επεισόδια είναι πολλά, αλλά πέρασαν πολύ ευχάριστα οι μέρες και οι ώρες στα γυρίσματα. Έχουμε γίνει οικογένεια», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

O δημοφιλής ηθοποιός μίλησε εφ΄όλης της ύλης, ενώ αποκάλυψε ότι… «πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν της άποψης ότι δεν θα συνεχίσω στη σειρά. Γιατί πιστεύω ότι κάθε πράγμα πρέπει κάνει τον κύκλο του. Μετά άλλαξα γνώμη. Κι αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι, καλά είναι που συνεχίσαμε και φέτος, για πέμπτη χρονιά. Είναι ευτυχία να συμμετέχεις σε μια σειρά που περνάς καλά και ο κόσμος τη βλέπει και του αρέσει. Χαίρεσαι» πρόσθεσε… «Θεωρώ ότι αυτή χρονιά θα πρέπει να είναι η τελευταία. Είναι πολύ δύσκολο για τον σεναριογράφο να γράφει 200 επεισόδια τον χρόνο και σε κάθε επεισόδιο να συμβαίνει κάτι…».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved