Έφυγε εσπευσμένα για το εξωτερικό η Ρούλα Κορομηλά
Media

Έφυγε εσπευσμένα για το εξωτερικό η Ρούλα Κορομηλά

Αυτή τη στιγμή η Ρούλα Κορομηλά είναι βρίσκεται στο αεροπλάνο. Ταξίδι αστραπή στο εξωτερικό πραγματοποιεί η παρουσιάστρια έτσι ώστε να μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Ρούλα Κορομηλά πετά για την Κύπρο για να επιβλέψει η ίδια τα casting του «Greek Idol». Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια θα πάρει… πάνω της το «Greek Idol», συμμετέχοντας από τα πρώτα casting μέχρι την τελευταία audition αφού οι εντολές από τα υψηλότατα στελέχη του Alhpa είναι ότι το «Greek Idol» πρέπει να πετύχει υψηλές τηλεθεάσεις.

Άλλωστε είναι γνωστά τα προβλήματα στο κανάλι της Κάντζας με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε αρκετές εκπομπές του. Οπότε τώρα η Ρούλα θα πρέπει να φροντίσει να γίνει καλή επιλογή διαγωνιζόμενων και να μην γίνουν τα ίδια λάθη που έχουν γίνει στο «Big Brother» το οποίο σημειώνει χαμηλές τηλεθεάσεις.

Η αρχή της μάχης για την τηλεθέαση λοιπόν ξεκινά από την Κύπρο. Μάλιστα, η Ρούλα προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της από τη μεγαλόνησο θα εμφανιστεί σήμερα το βράδυ, στην εκπομπή «Τομές στα γεγονότα» στο τηλεοπτικό κανάλι Sigma, που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Χρύσανθος Τσουρούλλης και Νικήτας Κυριάκου.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ρούλα Κορομηλά θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το βραδινό live του «Big Brother». πηγή: showbiz-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved