Τηλεοπτικά κανάλια - Κορονοϊός: Μεγάλες αλλαγές με τις εκπομπές της δεύτερης σεζόν!
Media

Τηλεοπτικά κανάλια - Κορονοϊός: Μεγάλες αλλαγές με τις εκπομπές της δεύτερης σεζόν!

Το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ολοκληρώνεται και τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς να ρίξουν στην τηλεοπτική αρένα νέο τηλεοπτικά προγράμματα προκειμένου να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Βέβαια, αν η εξάπλωση του κορονοϊου συνεχιστεί και τα περιοριστικά μέτρα αυξηθούν, μπορούν να ανατραπούν τα πάντα.

ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου καθημερινά φλερτάρει με την πρωτιά, θέλοντας ωστόσο να εδραιωθεί στο βάθρο, ετοιμάζει γιο το δεύτερο μισό ακόμη περισσότερα πρότζεκτ ποντάρονται στην ψυχαγωγία. Ένα από αυτά είναι το «Μια στιγμή, μια ζωή». Πρόκειται για ένα μέσα από το οποίο οι πρωταγωνιστές μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν ιού. με αφορμή μια φωτογραφία και την αναπαράσταση της από την ομάδα της εκπομπής. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και την παρουσίαση έχει αναλάβει η Μαριάννα Τουμασάτου. Το «Your face sounds familiar». το οποίο πέρυσι είχε σταματήσει λόγω της πρώτης καραντίνας, πιθανόν δεν θα επιστρέψει στους δέκτες μας. Ωστόσο το κανάλι έχει εξασφαλίσει απευθείας από τη μητρική εταιρεία και πάλι τα δικαιώματα του τάλεντ σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο είχε ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνιο από τον σταθμό του Αμαρουσίου την περίοδο 2007 έως και το 2012. Οι ιθύνοντες είναι προβληματισμένοι για το να θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς η έξαρση του κορονοϊου και τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα. Το ίδιο δεν ισχύει για το ριάλιτι «Φάρμα», για το οποίο έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και ήδη προβάλλεται το τρέιλερ για τις συμμετοχές. Στους δέκτες μας συζητείται το αν θα δούμε τη νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή. Επίσης το καλοκαίρι του 2021 η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης θα βρίσκεται μόνο στον ΑΝΤΙ. Σύσσωμο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, τις εξελίξεις και τις στιγμές του EURO για τους λάτρεις τπς στρογγυλής θεάς.

STAR

Το κανάλι της Κηφισιάς ετοιμάζεται να κάνει τη δική του πρόταση στον τομέα της μυθοπλασίας. Η σειρά που θα εισβάλλει από το νέο έτος στο πρόγραμμα του λέγεται «Ερωτάς με διαφορά». Το σενάριο υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή και τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Πανταζούδης. ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Φαιή Ξυλά. Βασίλης Μίχας. Αργύρης Αγγέλου, Ντίνα Μιχαηλίδου. Ερρικα Μπίγίου. Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Σίντος, Δημήτρης Καπετανάκος. Στον τομέα των ριάλιτι το «GΝΤΜ» φεύγει, το «Master Chef» έρχεται. Ο διαγωνισμός μαγειρικής με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη στη θέση των κριτών, έχει μπει ήδη σε τροχιά προετοιμασίας. Ο επόμενος κύκλος προγραμματίζεται να βγει στις οθόνες μας τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Οι υπεύθυνοι του 5ΤΑΡ ωστόσο είναι σε σκέψεις για το αν θα πρέπει να βγάλουν στον αέρα με τις δεδομένες συνθήκες το φιλανθρωπικού χαρακτήρα σόου «Dancing with the stars» του οποίου έχει αποκτήσει τα δικαιώματα.

ΣΚΑΪ

Το κανάλι του Φαλήρου επιμένει στα μουσικά ριάλιτι και ήδη ξεκίνησε να προβάλλει το τρέιλερ συμμετοχής του νέου του αποκτήματος. Πρόκειται για το «House of Fame», το οποίο ως φορμάτ στηρίζεται στο «La Academia». Για την παρουσίαση έχει γίνει πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα. Επίσης, κρούση έχει γίνει και στον Χάρη Βαρθακούρη προκειμένου να αναλάβει είτε κριτής είτε καθηγητής της ακαδημίας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα. Αυτό που εξετάζει πρωτίστως ο σταθμός είναι αν το «Survivor» με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό, θα διαδεχθεί το «Big Brother» ή αν το σχέδιο πάρει αναβολή λόγω της έξαρσης του κορονοϊου παγκοσμίως. Σε περίπτωση που το ράλιτι επιβίωσης δεν πραγματοποιηθεί, τότε το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» θα προσαρμοστεί ανάλογα για να υποδεχτεί τους επίδοξους τραγουδιστές που θα μπουν στην ακαδημία για τρεις μήνες. Στην κατηγορία των ριάλιτι έρχεται να προστεθεί και το «Makeover» με παρουσιάστρια την Έλενα Χριστοπούλου. Οι συμμετέχοντες θα αφήνονται στα χέρια των ειδικών για να αλλάξουν την εικόνα τους και να μεταμορφωθούν. Με. μεγάλο ενδιαφέρον, αναμένεται και το διαφορετικό τάλεντ σόου «The masked singer». που θα ξεκινήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Μάρτιο του 2021 με τον Σάκη Ρουβά στο τιμόνι της παρουσίασης. Σε αυτό το πρότζεκτ διάσημοι τραγουδιστές – παίκτες θα φορούν ειδικά διαμορφωμένα κοστούμια και θα προσπαθούν να κρατηθούν όσο περισσότερο μπορούν στο παιχνίδι βάσει της ψηφοφορίας του κοινού. Όταν θα φτάνει η ώρα της αποχώρησης, θα αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους.

ΜEGA

Το ΜΕGΑ μπαίνει δυναμικά στη μυθοπλασία με τέσσερις νέες σειρές. «Σχεδόν ενήλικες» είναι ο τίτλος της νέας κομεντί που φέρνει την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του χρόνου και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδπμητρίου, Γιώργος Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμα. Το ίδιο περίπου διάστημα έρχεται η «Έξαψη». Το ερωτικό αστυνομικό δράμα της Τίνας Καμπίτση σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, το οποίο θα βγαίνει στον αέρα δύο φορές την εβδομάδα. Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Νίκος Πουρσανίδης. Πούλικα Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Κόππας και Αναστασία Παντούση αποτελούντο πρωταγωνιστικό καστ. Στα σχέδια του Μεγάλου Καναλιού βρίσκονται ακόμη δύο παραγωγές. Η πρώτη είναι ο «Σιωπηλός δρόμος», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη των δημιουργών της μεγάλης επιτυχίας «Άγριες μέλισσες», σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη με πρωταγωνιστές τους τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ενώ τη δεύτερη υπογράφει ο σκηνοθέτης της εξίσου μεγάλης επιτυχίας «Το νησί» Θοδωρής Παπαδουλάκης. Στον τομέα της ψυχαγωγίας έρχεται το «Gogglebox» από τη Μεγάλη Βρετανία. Κάθε εβδομάδα 10 ζευγάρια από το σαλόνι του σπιτιού τους θα παρακολουθούν τηλεοπτικά προγράμματα τα οποία και θα σχολιάζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι δεν θα έχει παρουσιαστή, αλλά εκφωνητή. Πρόκειται για τον ηθοποιό Μίνωα Θεοχάρη που θα σχολιάζει τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων. Επιπλέον, στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Θοδωρής Αθερίδης θα επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα ως παρουσιαστής. Μετά το «Αργά», θα αναλάβει τα ηνία μια$ νέας μουσική$-ψυχαγωγικής εκπομπής με τίτλο «Έλα και θα δεις»! Μάλιστα αρχισυντάκτρια αυτής της νέας πρότασπ5 είναι η Σεμίνα Διγενή. Το ίδιο διάστημα ο Τόνι Σφήνος θα ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού με τo τηλεπαιχνίδι «Super Market», το oποίο στις αρχές της δεκαετίας του '90 προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τέλος, η μουσική εκπομπή «Mega Star» αναμένεται επίσης να επιστρέψει στους δέκτες μας μετά από πολλά χρόνια και στο όνομα της παρουσίασης ακούγεται εκείνο της Μαντώς Γαστεράτου, σύμφωνα με το Tv 24!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved