Elif: Το κοινό παρελθόν της Βιλντάν και του Ταρίκ αποκαλύπτεται!
Media

Elif: Το κοινό παρελθόν της Βιλντάν και του Ταρίκ αποκαλύπτεται!

Elif: Η Βιλντάν και ο Ταρίκ έχουν μία ιδιαίτερη σχέση, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως ο λόγος για τον οποίο η γυναίκα ακολουθεί όλες τις εντολές του, παρά την άσχημη συμπεριφορά του, είναι επειδή στο παρελθόν είχαν σχέση.

Όλα αποκαλύπτονται όταν η Βιλντάν μαθαίνει πως η Χουμεϊρά είναι έγκυος. Από εκείνη τη στιγμή, βυθίζεται στη θλίψη της, καθώς διαπιστώνει πως έχασε τον Ταρίκ για πάντα.

Φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Ματσιντέ της ζητάει να πάρει υποχρεωτική άδεια λίγες εβδομάδες για να συνέλθει από όσα την προβληματίζουν. Όλα αρχίζουν όταν τα μέλη της οικογένειας Χακτανίρ, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά, συζητούν για το μωρό που θα έρθει σε λίγους μήνες. Καθώς όμως μιλούν, η Βιλντάν λιποθυμάει. Τη μεταφέρουν στο δωμάτιο της και εκεί συνέρχεται, αλλά η Μαισιντέ αναρωτιέται τι προκάλεσε τη λιποθυμία της.

Η Χουμεϊρά πιστεύει πως η Βιλντάν συμπεριφέρεται σαν να είναι αναγκασμένη να δουλεύει στην έπαυλη και προτείνει να της δώσουν λίγες μέρες άδεια. Η Ματσιντέ βρίσκει καλή την ιδέα της, αλλά στην πραγματικότητα η Βιλντάν λιποθύμησε από ψυχολογική πίεση, καθώς δεν θέλει να δει αυτό το μωρό να γεννιέται. Αργότερα, η Ματσιντέ της ανακοινώνει πως της δίνει άδεια για κάποιες εβδομάδες για να ξεκουραστεί.

Η Βιλντάν σκέφτεται τα λόγια της Ματσιντέ και θυμάται το παρελ¬θόν της με τον Ταρίκ, για τον οποίο τρέφει ακόμα αισθήματα. Μάλιστα, του τηλεφωνεί για να του ζητήσει βοήθεια, γιατί δεν θέλει να βρίσκεται μακριά από την έπαυλη και τον Ταρίκ. Ο τελευταίος πηγαίνει στο δωμάτιο της και εκείνη του μιλάει για το παρελθόν, τότε· που ήταν ζευγάρι. Του λέει πως θέλει να είναι ξανά μαζί, ενώ εκείνος θυμώνει. Όμως η Βιλντάν δεν σταματάει και του μιλάει για τον έρωτα που νιώθει για εκείνον. Ο Ταρίκ της ξεκαθαρίζει πως δεν μπορούν ποτέ να είναι μαζί! Αργότερα, η γυναίκα μένει μόνη της και καταναλώνει αλκοόλ, χωρίς όμως να καταλάβει πως ξεφεύγει από το όριο που αντέχει. Μεθάει, κλαίει και σπάει πράγματα στο δωμάτιό της.

Δεν αντέχει να σκέφτεται τη ζωή της μακριά από τον Ταρίκ, ενώ πιστεύει πως, αν δεν μπορεί να είναι μαζί του, δεν χρειάζεται να ζει. Τότε, με θολωμένο μυαλό, παίρνει ένα κομμάτι γυαλί από το σπασμένο μπουκάλι για να αυτοκτονήσει. Τραυματίζεται, ευτυχώς ελαφριά, και αποκοιμιέται. Το επόμενο πρωί, παθαίνει νευρική κρίση. Το νέο πως η Χουμεϊρά είναι έγκυος την έχει επηρεάσει και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα κάνει τα πάντα για να μη γεννηθεί αυτό το παιδί. Στην κουζίνα, η Γιλντίζ λέει στη Ρεϊχάν πως η Βιλντάν ήρθε στη μεγαλούπολη με όνειρο να γίνει τραγουδίστρια, αλλά την κορόιδεψε έναςάντρας, που πήρε όλα τα λεφτά της. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει πως αυτός ο άντρας είναι ο Ταρίκ. Έπειτα, η Γιλντίζ παγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και σοκάρεται από το θέαμα με τα σπασμένα αντικείμενα, ενώ η ίδια είναι σε άθλια κατάσταση. Αργότερα, ο Μουσταφά φτάνει στο κτήμα για να μεταφέρει τη Βιλντάν εκτός σπιτιού.

Η Ματσιντέ σκέφτεται να στείλει τη Βιλντάν στο χωριάτης γ(α να ξεκουραστεί, αλλά εκείνη δεν θέλει, γιο να μην είναι μακριά από τον Ταρίκ. Επίσης, θέλει να βρει έναν τρόπο για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά, και πρέπει να βρίσκεται κοντά. Κι ενώ ετοιμάζεται να φύγει από την έπαυλη, η Βιλντάν στέκεται μπροστά στη Ματσιντέ και της λέει πως κάτι πρέπει να της πει. θέλει να πει την αλήθεια, αλλά τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Δεν θέλει να κάνει κάποια βιαστική κίνηση, και τους αποχαιρετά, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved