ΣΚΑΪ: Μεγάλο παρασκήνιο στα talents shows! Τι ρόλο θα παίξει ο Μουτσινάς!
Media

ΣΚΑΪ: Μεγάλο παρασκήνιο στα talents shows! Τι ρόλο θα παίξει ο Μουτσινάς!

Άγριο παρασκήνιο στα μουσικά σόου του ΣΚΑΪ και από πίσω τους κρύβεται ο «Mr τηλεθέαση» του σταθμού Νίκος Μουτσινάς!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι ιθύνοντες στο Φάληρο, καθώς ετοιμάζονται με την είσοδο του 2021 να βγάλουν στον αέρα όχι ένα, αλλά δύο talent shows, καθώς, όπως φαίνεται, η επιτυχία του «Voice» τούς άνοιξε την όρεξη! Πρόκειται για το «House of Fame» (Το σπίτι της δόξας) και το «The Masked Singer» (Ο μεταμφιεσμένος τραγουδιστής). Και ενώ για το «Μasked Singer» έχει βρεθεί ο βασικός παρουσιαστής, που δεν είναι άλλος από τον υπέρλαμπρο Σάκη Ρουβά, με τον Νίκο Μουτσινά να έχει «κλειδώσει» για την κριτική επιτροπή, για το «House of Fame» γίνεται το «έλα να δεις»!

Θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα ή μήπως η Τάμτα; Η εκρηκτική «Miss Fuego» φαινόταν μέχρι πρότινος η επικρατέστερη επιλογή. Και λέμε «μέχρι πρότινος», γιατί φήμες θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να άσκησε βέτο στο κανάλι. Ο Μουτσινάς θέλει στο «The Masked Singer», και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή, να έχει στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα για να… κόβουν και να ράβουν…

Έτσι, όλα δείχνουν πως την παρουσίαση του «House of Fame» μάλλον θα αναλάβει η Τάμτα, αφού ο λόγος του Μουτσινά περνάει στο κανάλι. Αυτή την εβδομάδα, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου συζητούν για την κριτική επιτροπή του «House Of Fame». Οι ιθύνοντες του Σκάι συζητούν με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοίβο βρίσκεται ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές-, ενώ πρόταση έγινε και στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία όμως είναι αρνητική στη συμμετοχή της σε talent shows.

Επιπλέον εκκρεμεί μέσα στις επόμενες ημέρες ένα ραντεβού της Πάολας με το κανάλι, ενώ πολύ κοντά στις καρέκλες βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίνο. Ο Σκάι θα γίνει «πρώτο τραπέζι πίστα» τώρα που τα μπουζούκια είναι κλειστά λόγω Covid-19 και οι μεγάλες φίρμες μπορούν να βγάλουν από την TV ένα «γερό» μεροκάματο, σύμφωνα με την Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved