Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του Traction!
Media

Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του Traction!

Το TRACTION παρακολουθεί διαχρονικά τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης, έχοντας παρουσιάσει όλες τις αλλαγές που συντελέστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες.

Μέσα από μία σύντομη αναδρομή, ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του, μας θυμίζουν σημεία-σταθμούς στην εξέλιξη των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια.

Από το Βιομηχανικό Πάρκο Λαυρίου, σε έναν επιβλητικό χώρο, που το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) έχει μετατρέψει σε ενεργειακά αυτόνομο κτίριο, μεταφερόμαστε νοητά στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, που πλέον έχει έναν πιο φιλικό χαρακτήρα προς το περιβάλλον.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • Mercedes A 250e: Η Mercedes θα διαθέτει περισσότερες από 20 εκδόσεις μοντέλων plug-in hybrid έως το τέλος του 2020. Ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, μας συστήνουν την A 250e Plug in Hybrid, η οποία με έναν κινητήρα βενζίνης και ένα ηλεκτροκινητήρα, αποδίδει συνδυαστικά 218 ίππους. Παράλληλα, μπορεί να καλύψει απόσταση 70 χιλιομέτρων αμιγώς με ηλεκτρική κίνηση.
  • Toyota Yaris: Ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Χούντρα και την Ινώ Στεφανή, μοιράζονται το νέο Yaris. Με μεγάλη ιστορία στην υβριδική τεχνολογία, οι Ιάπωνες παρουσιάζουν τη νέα γενιά του best seller της Toyota με αισθητική από το αγωνιστικό dna της μάρκας! Νέο υβριδικό σύστημα και εσωτερικό με φιλοσοφία «less is more» συμπληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας.
  • Volkswagen ID.3: Ο Μάνος Στεφανής, η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Χούντρας, ανακαλύπτουν την πλέον πρόσφατη πρόταση της Volkswagen στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων της μάρκας. Το ολοκαίνουργιο ID.3 είναι το αυτοκίνητο το οποίο, σύμφωνα με την VW, γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης.
  • Ford Fiesta0: Με ισχύ 155 ίππων από μόλις 1.000 κ.εκ. το Ford Fiesta εισέρχεται ορμητικά στην εποχή της υβριδικής τεχνολογίας, με «όπλο» το ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt. Με δυο λόγια, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον supermini γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, ανεβάζοντας επιδόσεις σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα. Μας το παρουσιάζουν ο Βασίλης Τσακίρογλου με την Ινώ Στεφανή.

Δείτε το trailer της 1ης εκπομπής της νέας σεζόν εδώ:

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved