Big Brother: Ο Πυργίδης βγήκε υποψήφιος και ξεσπάθωσε - «Συμφωνημένοι ήταν»
Media

Big Brother: Ο Πυργίδης βγήκε υποψήφιος και ξεσπάθωσε - «Συμφωνημένοι ήταν»

Big Brother: Φανερά απογοητευμένος ο παίκτης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και αυτή την εβδομάδα με τους παίκτες του Big Brother να περνούν στο δωμάτιο Επικοινωνίας -ψηφίζοντας ο καθένας- δύο από τους συμπαίκτες του.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, οι τέσσερις υποψήφιοι που προέκυψαν ήταν, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Ο τέταρτος μάλιστα βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την θέση, κάτι το οποίο σχολίασε έντονα ο ίδιος, τόσο με τον "μεγάλο αδερφό" όσο και με τον Χρήστο Βαρουξή με τον οποίο έχουν έρθει καιρό τώρα κοντά.

«Θέλοντας και μη, κάποιους πρέπει να ψηφίσεις. Κάποιοι πρέπει να βγουν υποψήφιοι. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος έχει δει τον χαρακτήρα μας, ο κόσμος είναι αυτός ο οποίος από εδώ και πέρα ή θα μας κρατήσει ή θα μας πάει στον τελικό», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Πυργίδης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις μαζί με τον Χρήστο Βαρουξή. Ο ίδιος μάλιστα θεώρησε πως οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν, αφού σε περίπτωση που κέρδιζε εκείνος το βέτο θα μπορούσε να σώσει την Άννα Μαρία ή την Ραμόνα και όχι κάποιον υποψήφιο από την απέναντι πλευρά και την κλίκα, Κεχαγιά - Δανέζη.

«Συμφωνημένοι ήταν για να μην πάρω το βέτο και σώσω κάποιον άλλον. Σου λένε, θα σώσει τη Ραμόνα αυτός και θα βγούμε εμείς», τόνισε ο Δημήτρης Πυργίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved