Big Brother: Ράκος η Δανέζη - Κέρδισε το βέτο και πήρε τη μεγάλη απόφαση
Media

Big Brother: Ράκος η Δανέζη - Κέρδισε το βέτο και πήρε τη μεγάλη απόφαση

Big Brother: Φανερά προβληματισμένη η Σοφία Δανέζη - Ποιον έσωσε με το βέτο;

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν ξανά τη διαδικασία της ψηφοφορίας από την οποία και προέκυψαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτοί ήταν, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Στη συνέχεια ο μεγάλος αδερφός ανακοίνωσε τη διαδικασία από την οποίο και θα έβγαινε ο νικητής με τη δύναμη του βέτο για αυτή την εβδομάδα.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, όπου και διαγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι με ζευγάρια κάλτσες, στον κήπο του σπιτιού.

Η ομάδα που θα τα κατάφερνε θα περνούσε στην τελική φάση, εκεί όπου ο καθένας θα διαγωνιζόταν μόνος του για να κερδίσει το βέτο. Η Άννα Μαρία μάλιστα, η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διαδικασία της δοκιμασίας.

Εκείνη που τα κατάφερε ήταν η Σοφία Δανέζη. Με δάκρυα στα μάτια, η Σοφία μπήκε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, φανερά προβληματισμένη για το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το βέτο.

Με την Άννα Μαρία να επιθυμεί να βρίσκεται και αυτή τη βδομάδα στη "μάχη" για την παραμονή της στο σπίτι, η Σοφία Δανέζη πήρε τη μεγάλη απόφαση κι έτσι έδωσε το βέτο στον Χρήστο Βαρουξή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved