Αυτό το Deal θα σώσει ζωές
Media

Αυτό το Deal θα σώσει ζωές

To Deal συνεχίζει ακάθεκτο την ανοδική του πορεία και κάθε μέρα επιβεβαιώνει ότι είναι η αγαπημένη απογευματινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Στο χτεσινό επεισόδιο, το οποίο σημείωσε 18.1% στο δυναμικό κοινό και 21.7% στο σύνολο του κοινού και ήρθε πρώτο στη ζώνη προβολής του, έπαιξε η Εύα από την Μύκονο, η οποία ήρθε για να κερδίσει χρήματα με στόχο να ανοίξει τη δική της φιλοζωική εταιρεία.

Η Εύα έφτασε μέχρι το τέλος και είδε ότι τελικά είχε στο κουτί της τις 20000 ευρώ, τις οποίες και κέρδισε.Το επεισόδιο αυτό παρακολούθησαν έστω και για 1’ περισσότεροι από 1.400.000 τηλεθεατές και η Εύα πήρε ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο σκοπεύει να ξοδέψει για να προστατεύει ζώα. Αναλυτικά για το όνειρό της και την εμπειρία της στο Deal, μίλησε στην εκπομπή «Ηappy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σήμερα, θα παίξει ο Δημήτρης ο Εικοσιδυός με το γνωστό σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης είναι γνωστή φυσιογνωμία αφού συμμετείχε τη δεκαετία του 90 στους ΑΜΑΝ με τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ο στόχος του είναι να ανοίξει νέο σουβλατζίδικο στην Αθήνα με τα χρήματα που θα κερδίσει στο Deal. Άραγε ο Τραπεζίτης αγαπάει το πιτόγυρο ή προτιμά την πίτσα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved