Elif: Ο Τζαφέρι επιτίθεται στην Ελίφ και προσπαθεί να την πνίξει
Media

Elif: Ο Τζαφέρι επιτίθεται στην Ελίφ και προσπαθεί να την πνίξει

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Ο Τζαφέρ παίρνει τα λεφτά, που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ. Η Σέμα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος τη χτυπάει και η Ελίφ τους ακούει να τσακώνονται.

Ο Τζαφέρ φεύγει για να πάει να παίξει τα χρήματα στον τζόγο. Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ πως ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά και από τα λόγια του καταλαβαίνει πως δεν πήρε το γραφείο, που άνηκε παλιά στον πατέρα του. Ο Ταρίκ της λέει πως του πρόσφερε τον χώρο αλλά ο Κερέμ αρνήθηκε. Η Ματσιντέ δεν χαίρεται με αυτό που ακούει.

Η Ελίφ περνάει άσχημα στο σπίτι του Τζαφέρ. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει κάτι για τα μαθήματα αλλά η Ζουλιντέ του λέει πως είναι αργά. Ο μικρός το σκάει και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Σαφάκ τον καλοδέχεται και απαντάει στις απορίες του. Η Λεμάν γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τον Εμιρχάν γιατί πιστεύει πως τον έστειλε επίτηδες η μητέρα του. Ο Σαφάκ ζηταέι από τη μητέρα του να λογικευθεί και πηγαίνει τον μικρό σπίτι του.

Η Ρεϊχάν μιλάει με τη Χουμεϊρά για το μωρό και επηρεάζεται. Τηλεφωνεί στη μητέρα της, που της έχει λείψει τόσο πολύ. Όταν κλείνει το τηλέφωνο, τραγουδάει μια μπαλάντα και ο Κερέμ την ακούει και εντυπωσιάζεται. Η Λεμάν ζητάει από την Τουλάι να απολύσει τη Ζουλιντέ και εκείνη μένει άφωνη. Καταλαβαίνει πως η Λεμάν δεν θέλει τη Ζουλιντέ κοντά στον γιο της. Ο Τζαφέρ δεν βρίσκει τα λεφτά του και πιστεύει πως τα πήρε η Σεμά. Η Σεμά κατηγορεί την Ελίφ και ο Τζαφέρι επιτίθεται στο κοριτσάκι και προσπαθεί να την πνίξει.

Η Σεμά τρομαγμένη επεμβαίνει και ομολογεί πως εκείνη πήρε τα χρήματα. Ο Τζαφέρ γίνεται έξαλλος. Η Σέμα του λέει πως τα έδωσε στη σπιτονοικοκυρά τους για το ενοίκιο και ο Τζαφέρ τη χτυπάει. Η Ελίφ είναι σε κατάσταση σοκ και κατατρομαγμένη. Η Σεμά προσπαθεί να την ηρεμήσει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved