Τζένη Μπότση: Μιλά πρώτη φορά για τους λόγους που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της
Media

Τζένη Μπότση: Μιλά πρώτη φορά για τους λόγους που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Η Τζένη Μπότση σε μια διαφορετική συνέντευξη για την ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της.

Η μητρότητα της άλλαξε σίγουρα της ζωή, ενώ η ίδια θέλοντας να αποφύγει, το άγχος αλλά και τα έντονα σχόλια, αποφάσισε να κρατήσει μυστική την είδηση της εγκυμοσύνης της. Τόσο μυστική μάλιστα που ακόμη και οι γονείς της, ενημερώθηκαν λίγους μήνες πριν γεννήσει.

Η Τζένη Μπότση έγινε μητέρα ενός κοριτσιού και έκτοτε έχουν αλλάξει τα πάντα στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Η γνωστή ηθοποιός θα μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα με τη μικρή της, μέσα από τις φωτογραφίες της στο instagram. Κάτι που έγινε και προσφάτως, αφού μαμά και κόρη στόλισαν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

Η Τζένη Μπότση κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Τι ανέφερε για τους λόγους που αποφάισε να κρύψει την εγκυμοσύνη της;

«Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”. Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη», αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved