Στεφανίδου: Μόνη στην άδεια Αθήνα! Δες το τρέιλερ για τη νέα της εκπομπή στον Alpha
Media

Στεφανίδου: Μόνη στην άδεια Αθήνα! Δες το τρέιλερ για τη νέα της εκπομπή στον Alpha

Η Τατιάνα Στεφανίδου μετρά αντίστροφα για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Στον Alpha και στην πρωινή ζώνη του σταθμού, θα δούμε σύντομα την Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη, με ένα ρεαλιστικό τρέιλερ, από την άδεια Αθήνα του lockdown.

Σε κινηματογραφική ατμόσφαιρα, και με φόντο τα άδεια σοκάκια στο κέντρο της Αθήνας, η Τατιάνα Στεφανίδου μας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι για ένα καλύτερο αύριο.

Το T-live έρχεται από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, και καθημερινά στις 11:00, με ειλικρίνεια, αμεσότητα και απαντήσεις σε όλα όσα μας απασχολούν.

Τις τελευταίες ώρες, ο Alpha παρουσιάζει και επισήμως το τρέιλερ της νέα καθημερινής εκπομπής, με την Τατιάνα να μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη της πρεμιέρα.

«Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο. Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα», δήλωσε για το νέο της ξεκίνημα, μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved