Αποκλειστικό: Roomies: Η αναγκαστική αλλαγή στο γύρισμα με τον Γιώργο Λιβάνη
Media

Αποκλειστικό: Roomies: Η αναγκαστική αλλαγή στο γύρισμα με τον Γιώργο Λιβάνη

Roomies: Σε μια πανέμορφη μονοκατοικία στα σύνορα Αμαρουσίου με τα Μελίσσια γίνονται τα γυρίσματα της εκπομπής. 

Για δύο μέρες κάθε εβδομάδα το εντυπωσιακό σπίτι μετατρέπεται σε στούντιο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαρία Σολωμού γίνονται «συγκάτοικοι» για τη νέα τους εκπομπή που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 4 στο Mega.

Αυτό ήθελαν και οι υπεύθυνοι της Barking Well Media όταν επέλεξαν να μην κάνουν την εκπομπή σε στούντιο, να έχει μια πιο real house ατμόσφαιρα. Και το πέτυχαν απόλυτα.

Τα τρία κορίτσια πραγματικά έχουν αποκτήσει συνήθειες συγκατοίκων. Κυκλοφορούν στον χώρο με τα καλτσάκια τους σαν στο σπίτι τους, τραγουδάνε, πειράζονται και δείχνουν να περνούν καλά τόσο on όσο και off camera.

Ακόμα κι όταν τα πλάνα αλλάζουν απρόσμενα όπως έγινε στο γύρισμα με καλεσμένο τον Γιώργο Λιβάνη που θα δείτε σήμερα, κανείς δεν χάνει το κέφι του.

Βλέπετε, το εν λόγω κομμάτι της εκπομπής ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί στον κήπο και μάλιστα όταν φτάσαμε εκεί όλα πήραν στημένα κι έτοιμα.

Ο καιρός όμως και μια ξαφνική βροχή ανάγκασαν τους συνεργάτες της εκπομπής να τροποποιήσουν τα πλάνα τους.

Κανένα πρόβλημα. Σε χρόνο dt έπιπλα άλλαξαν θέσεις, φώτα και κάμερες μετακινήθηκαν και όλα στήθηκαν αλλού για να ξεκινήσουν.

Δεν «καίμε» τι θα δείτε σε λίγες ώρες αλλά μην το χάσετε!

Προς το παρόν πάρτε μια πρώτη γεύση στις αποκλειστικές φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήξαμε για εσάς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved