Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ έριξε «βόμβα» - Όλα έρχονται στο φως

Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος της Ανέτ, είναι γραμμένος πάνω της, εξομολογείται η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της και αποκαλύπτει πως όλα έρχονται στο φως! Ποια θα είναι η σχέση της με τη Λενιώ στο χωριό από εδώ και το εξής; Τι θα συμβεί όταν και αν ο Μελέτης μάθει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας και πώς θα αντιδράσει η ίδια όταν και αν αποκαλυφθεί σε όλους πως το παιδί δεν είναι της Ασημίνας αλλά της Δρόσως; Η Ανέτ μιλάει και λύνει όλες τις απορίες.

«Αυτός ο ρόλος είναι γραμμένος πάνω μου. Δεν ξέρω πώς έγινε. Μου είχε πει η Μελίνα Τσαμπάνη ότι με είχε στο μυαλό της για τη σειρά, αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα, δεν είχαμε γνωριστεί. Μου έκανε εντύπωση η απόλυτη ταύτιση που είχε με το χαρακτήρα μου. Δεν νομίζω ότι θα αντιδρούσα σε καμία από τις περιπτώσεις της ζωής της διαφορετικά. Δεν μου έχει τύχει ξανά ρόλος που να έχει τέτοια ομοιότητα με εμένα. Η Ανέτ είναι 1.000% Κάτια. Είναι γοητευτικό και με χαλαρώνει, γιατί αντιδρώ όπως ο εαυτός μου».


Η Ανέτ είναι επαναστάτρια για την εποχή της. Ζει πολλά χρόνια στη Γαλλία και είναι ένας άνθρωπος ουσιαστικά ανοιχτοί. «Ναι, είναι ένας ανοιχτός, πολύ προχωρημένος άνθρωπος. Με συγκινεί η αίσθηση του δικαίου που έχει, είτε πρόκειται για τον αδελφό της είτε για ξένο. Δεν φοβάται, ούτε ντρέπεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο μεγάλο δίλημμα πώς θα αναφέρει στο γιο της την ταυτότητα του πατέρα του. Δεν το εξομολογείται, γιατί δεν θέλει να του προσθέσει την απόρριψη ότι, εξαιτίας του βιασμού, έχει έρθει στον κόσμο από γονείς που δεν τον ήθελαν»


Δεν θα πει στον Μελέτη ότι ο τραπεζίτης είναι ο πατέρας του; «Φυσικά και θα του το πει, αλλά υπάρχει μια επώδυνη διαδικασία, μέχρι να συμβεί».

Πώς θα αντιμετωπίσει η ίδια τον τραπεζίτη, όταν συναντηθούν; «Ο τραπεζίτης είναι απολύτως απεχθής στην Ανέτ. Έχει ζήσει έναν εφιάλτη. Απειλήθηκε. Βιάστηκε. Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός. Δεν μπορεί να δεχθεί αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος μπαίνει στην οικογένεια της, ουσιαστικά, όταν η κόρη του παντρεύεται τον ανιψιό της».

Άρα, θα αποκαλύψει άμεσα ότι ήταν ο βιαστής της στην οικογένεια της;
«Δεν θα το αποκαλύψει, παρά μονάχα όταν είναι σίγουρη ότι, όταν βγει στο φως, δεν θα πληγώσει τον Μελέτη. Με το γιο της διανύουν πολλά ευαίσθητα μονοπάτια για να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον. Δεν μπορεί ξαφνικά να πάρει τη θέση της μάνας, έπειτα από απουσία τριάντα ετών. Για να χτιστεί αυτή η γέφυρα, υπάρχουν πολλές διαδικασίες».

Θα υπερασπιστεί την Ελένη; Θα αντιληφθεί ότι και εκείνη είναι επίσης θύμα των καταστάσεων; «Έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη: Την πιστεύει. Η Ανέτ την οικογένεια δεν τη θέτει ως έναν όρο που δεν μπορεί να απορρίψει ή καταρρίψει, όταν υπερασπίζεται το δίκαιο. Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα κράτημα να υπερασπιστεί την Ελένη. Μπορεί να μην το κάνει εμφανώς προκλητικά, αλλά δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από αυτό που πραγματικά αισθάνεται. Σέβεται και θαυμάζει την Ελένη».

Έχει αντιληφθεί ότι το παιδί του Νικηφόρου είναι της Δρόσως και όχι της Ασημίνας; «Όχι, δεν περνά καθόλου από το μυαλό της»

Θα είναι μια αποκάλυψη που θα βγει στο φως;
«Στο τέλος δεν θα μείνει καμία απορία αναπάντητη στο μυαλό του θεατή. Θα λυθούν όλες», αποκαλύπτει η ίδια στο 7 μέρες tv.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved