GNTM 3: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις  για τον μεγάλο τελικό
Media

GNTM 3: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον μεγάλο τελικό

GNTM 3: Δεν ήταν τυχαίο τελικά που από την αρχή της σεζόν, όπου το κανάλι πρόβαλλε τις οντισιόν, το κοινό χαρακτήριζε φαβορί μόνο άντρες συμμετέχοντες.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά και μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, η τελική τετράδα έχει ήδη αποκαλυφθεί και απαρτίζεται μόνο από άντρες, ενώ ο μεγάλος νικητής θα ανακηρυχθεί στα μέσα του μήνα (14-15/12).


Ανδρέας Αθανασόπουλος


Στην πραγματικότητα, εκείνος ποτέ δεν σκέφτηκε να γίνει μοντέλο. Ο φωτογράφος που τράβηξε τη φωτά για το αθλητικό του δελτίο του έβαλε την ιδέα στο μυαλό και όπως φάνηκε έκανε καλά, γιατί κατάφερε να κερδίσει όχι μια θέση στον διαγωνισμό αλλά ακόμα μια στην τετράδα που πάει στον τελικό. Είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου& Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και όσο βρίσκεται στο σπίτι έχει κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και ως προς τις δοκιμασίες αλλά και ως προς τους συμπαίκτες του. Από την αρχή θεωρήθηκε φαβορί και μάλιστα η Ζενεβιέβ ήθελε να τον υιοθετήσει!

Αιμιλιάνο Μάρκου


Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων αλλά το παρουσιαστικό του, του είχε ανοίξει από καιρό την πόρτα του μόντελινγκ. Ο 20χρονος Αιμιλιάνο δήλωσε συμμετοχή στο «GΝΤΜ» βάζοντας πλώρη μόνο για την κορυφή και τα κατάφερε δουλεύοντας σκληρά καθημερινά. Μέχρι στιγμής δεν έχει μπει σε κάποια κλίκα, δεν έχει αναλωθεί σε πηγαδάκια, κάνει ό,τι του Στήσουν, ακούει τις συμβουλές των κριτών, είναι δίκαιος και έτσι έχει μια θέση στην τετράδα. Κάτι μας λέει πως θα φτάσει στη δυάδα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα από τώρα!


Έντουαρντ Στεργίου


Ο Έντουαρντ μπήκε «έτοιμος» στο παιχνίδι καθώς ανήκε σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία της χώρας και είχε ταξιδέψει σε Ασία και Ευρώπη για παγκόσμιε^ καμπάνιες. Ο μόνος αρνητικός εξ αρχής ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. κατά τη διάρκεια όμως του παιχνιδιού και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο 24χρονος Ελληνοουκρανός κέρδισε τις εντυπώσει. Ειδικά από τη στιγμή που έφυγε η Ράσελ από το παιχνίδι, με την οποία υπήρξε ερωτική έλξη.

Ηρακλής Τσουζίνοφ

Αγαπημένος του κοινού, αγαπημένος και των κριτών, αγαπημένος όλων, ο 20χρονος Ηρακλής με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, πριν μπει στο παιχνίδι σπούδαζε σχέδιο μόδας, styilnig ενώ συχνά ασχολιόταν και με το modelnig. Κάποιες λανθασμένες κινήσεις του πριν λίγο καιρό οδήγησαν τους κριτές στο να του δείξουν την πόρτα εξόδου, όμως επανήλθε δριμύτερος αξιοποίησε την ευκαιρία και κέρδισε μια Θέση στον τελικό!


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ


Οι τελικές δοκιμασίες των συμμετεχόντων δεν θα γίνουν σε κάποιο στούντιο αλλά σε γνωστό ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, που έχει ανοίξει ειδικά για τη διεξαγωγή του τελικού του «GΝΤΜ», ενώ ένας από τους φωτογράφους των δοκιμασιών ενδέχεται να είναι ο Δημήτρης Σκουλός. Η κριτική επιτροπή μαζί με τον Γιώργο Καράβα, θα αποφασίσει τον νικητή έπειτα από δύο ξεχωριστά πρότζεκτ που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας οι συμμετέχοντες. Τέλος, όπως όλα δείχνουν, το όνομα του νικητή θα κάνει γνωστό η Βίκυ Καγιά. Την τρίτη εβδομάδα του μήνα, στις 14 ή 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved