Big Brother: Ραμόνα: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον έρωτα της Άννας Μαρίας με τον Πυργίδη!
Media

Big Brother: Ραμόνα: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον έρωτα της Άννας Μαρίας με τον Πυργίδη!

H Ραμόνα είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Big Brother και καλεσμένη στην εκπομπή love it, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση της Άννας Μαρίας με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Η Ραμόνα είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Η Άννα Μαρία έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούμε. Όταν έφυγα εγώ πήγα και την αγκάλιασα. Όταν περιμέναμε την απόφαση για το ποιος θα φύγει εκείνη έλεγε να μείνει ο Μπέντζι. Ο Πυργίδης έχει καταλάβει ότι η Άννα Μαρία κάτι αισθάνεται για εκείνον. Δεν είναι κακό. Αλλά ο Μπέντζι έχει βάλει στοπ. Δηλαδή κάνουμε πλάκα μέχρι ένα σημείο. Όταν πήγε η Άννα Μαρία να δείξει κάτι παραπάνω και να του λέει διάφορα, εκεί ο Μπέντζι έκανε πίσω.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Χρήστος είχε έρθει μαζί μου για λίγο καιρό. Με πλησίασε και μου έλεγε συνέχεια πως ταιριάζουν οι απόψεις μας και το πώς μιλάω, αλλά στις πράξεις του έδειχνε κάτι άλλο. Ότι φοβάται. Ότι θέλει πολύ να μείνει. Ότι θέλει να κερδίσει το βέτο και τις ασυλίες. Ο Χρήστος με πλησίασε, εγώ μόνη μου καθόμουν. Ο Γρηγόρης και ποιον δεν έχει πλησιάσει στο σπίτι. Σίγουρα εκτός σπιτιού δε θα έκανα παρέα με την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τον Γρηγόρη».

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved