GNTM: Κι όμως! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν κατάφερε να μπει στην τελική 8άδα!
Media

GNTM: Κι όμως! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν κατάφερε να μπει στην τελική 8άδα!

GNTM: Οι αντοχές φαίνεται να δοκιμάστηκαν και η ανάγκη για ανασυγκρότηση έμοιαζε πιο επιτακτική από ποτέ.

Με τη σκέψη αυτή, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, επισκέφτηκαν το σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης γεμάτη γλυκιές εκπλήξεις. Τα επίδοξα top models δε γνώριζαν ότι θα δεχτούν την επίσκεψη αγαπημένων τους προσώπων και ότι θα φωτογραφηθούν μαζί τους, αναβιώνοντας μια κοινή λήψη από το παρελθόν. Μετά το πρώτο σοκ της συνάντησης, οι διαγωνιζόμενοι ξαναέγιναν παιδιά στο φακό της Ρούλας Μονιάκη, σε ένα σετ γεμάτο τρυφερότητα και συγκίνηση. Η επιστροφή στην αθωότητα, οι αναμνήσεις και η αγάπη των δικών τους, έδωσε στα μοντέλα την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσουν με άλλη διάθεση στον διαγωνισμό.

Μία λήψη ωστόσο, κατάφερε να κλέψει τις καρδιές όλων των παικτών, οι οποίοι ύστερα από ψηφοφορία την ανακήρυξαν την καλύτερη της δοκιμασίας. Ο νικητής Ανδρέας, μαζί με την Λία, απόλαυσαν την ξεχωριστή επιβράβευση της τρυφερής δοκιμασίας, παρόλο που όλοι ένιωθαν, με τον τρόπο τους, νικητές.

Τα «φτερά», που έδωσε η εμπειρία με τα αγαπημένα πρόσωπα, φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε. Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, οι top 9, πόζαραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών, που τους ήθελε να… πετούν. Ο έμπειρος φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε, όσο μπορούσε, τα παιδιά, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang. Ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, ήταν τα στοιχεία – κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα, αν και κάποιοι χάθηκαν στη …μετάφραση του concept.

Η μέρα της ετυμηγορίας έφτασε, και κανείς δεν μπορούσε να κάνει προβλέψεις με ασφάλεια. Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, ήρθαν αντιμέτωποι με τους ιπτάμενους υπερήρωες της μόδας, για να κρίνουν τις κινούμενες εικόνες τους, εντοπίζοντας αδυναμίες σε πολλά σημεία.

Την καλύτερη λήψη σύμφωνα με τους κριτές είχαν η Ξένια και o Έντουαρτ αλλά εκείνη που πήρε τη δουλειά και θα είναι αυτή που θα έχει το αβαντάζ στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης ήταν η Ξένια!

Δείτε στην παρακάτω gallery καρέ καρέ τη διαδικασία αποχώρησης:

Δείτε το video της αποχώρησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved