GNTM: Ο «γύπας» Δημοσθένης αποχώρησε και… έσβησε όλες τις παλιές φώτο στο Instagram!
Media

GNTM: Ο «γύπας» Δημοσθένης αποχώρησε και… έσβησε όλες τις παλιές φώτο στο Instagram!

GNTM: Ο «γύπας» Δημοσθένης Τζουμάνης αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων!

Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, οι top 9, ποζάραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών, που τους ήθελε να… πετούν. Ο φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε, τα παιδιά, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang. Ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, ήταν τα στοιχεία – κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα, αν και κάποιοι χάθηκαν στη …μετάφραση του concept.

Στο πλατό οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, ήρθαν αντιμέτωποι με τους ιπτάμενους υπερήρωες της μόδας και έκριναν τις κινούμενες εικόνες τους, εντοπίζοντας αδυναμίες σε πολλά σημεία.

Τα μοντέλα με τη χειρότερη λήψη ήταν η Λία, η Μαριαγάπη και ο Δημοσθένης και ο τελευταίος αποχώρησε!

Ο Δημοσθένης έκανε τον απολογισμό του γράφοντας στο Instagram του: «G Y P A S is back. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν......κι όμως , δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια !!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!» και πόσταρε και ένα βίντεο.

Και δεν έμεινε εκεί… ο Δημοσθένης άλλαξε και το προφίλ του στο Instagram μετονομάζοντάς το σε «Δημοσθένης Γύπας» και… έσβησε τις παλιές του φωτογραφίες… Γιατί κορίτσια ένας γύπας πρέπει να έχει μόνο επαγγελματικές φωτογραφίες.

Δείτε όλα όσα είπε στο πρώτο βίντεο μετά την αποχώρησή του, την αλλαγή στο Instagram του και παλιές φώτο που της έχει σβήσει από το προφίλ του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved