Σακελλαρίου: Μετά την περιπέτεια της υγείας του επιστρέφει στην τηλεόραση – Η πρώτη εμφάνιση
Media

Σακελλαρίου: Μετά την περιπέτεια της υγείας του επιστρέφει στην τηλεόραση – Η πρώτη εμφάνιση

Δυο σχεδόν χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια της υγείας του, που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του.

Ο Άκης Σακελλαρίου βγήκε νικητής και έτσι επιστρέφει και πάλι στην τηλεοπτική του ενεργό δράση.

«Έχω δει αλλαγές μέσα μου και έχω επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα. Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες είπα στον εαυτό μου πως δεν θα κουράζομαι, μετά από κάποιο διάστημα άρχισα να ξαναλέω ναι, ναι σε κάποιες δουλειές οπότε τώρα είμαι σε μια κατάσταση που υπάρχει πια ένας ενδόμυχος φόβος. Μη τυχόν και γίνει κάτι διότι αυτό που πέρασα τότε ήταν λόγω άγνοιας κινδύνου. Δεν ήξερα, ήμουν σε περιοδεία και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό», είχε πει πρόσφατα ο ηθοποιός. Απόψε το βράδυ (1-12) ο ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά «Αγγελική».

Ο Άκης Σακελλαρίου πρόκειται να υποδυθεί τον Αριστοτέλη Σταυριανό. Έχει υπάρξει συνεργάτης του - υπεύθυνου για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών- Μιλτιάδη Χανδρινού (Θάνος Καλλιώρας), πατέρα της Τζένης (Νάντια Μπουλέ). Την σχέση αυτή –και όχι μόνο- θα εκμεταλλευτεί η Τζένη για να γίνει ο μεσάζοντας στη συμφωνία και με έναν τρόπο να εισχωρήσει στην επιχείρηση των Αργυρών, πράγμα που θα κάνει έξαλλο τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση).


H Τζένη χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να ασκήσει γοητεία στον Σταυριανό και να πετύχει τον στόχο της. Στην πρώτη φάση της συμφωνίας, αν και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, ανατρέπονται την τελευταία στιγμή…. Ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την ανατροπή; Και τι έχει να κερδίσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved