Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Πηνελόπη Πλάκα αποκαλύπτει εξελίξεις της σειράς!
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Πηνελόπη Πλάκα αποκαλύπτει εξελίξεις της σειράς!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Πηνελόπη Πλάκα σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μιλάει για την τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί!

Περίμενες την τεράστια αποδοχή που λαμβάνει η σειρά από το κοινό;

Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το εξαιρετικό σενάριο και πληροφορήθηκα ότι σκηνοθέτης μας είναι ο Ανδρέας Μορφονιός, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του τεράστιες επιτυχίες, αισθάνθηκα απόλυτη σιγουριά. Είμαι πολύ περήφανη, γιατί είναι" μια νέα αρχή για την ΕΡΤ, η οποία απείχε τα τελευταία χρόνια από τη μυθοπλασία. Κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback και χαίρομαι που αποτελώ μέρος της.

Η Κατερίνα, η ηρωίδα δηλαδή που υποδύεσαι, αναβάλλει το γάμο της με τον Λουκά. Θα χωρίσουν;

Ο Λουκάς αποτελεί την πρώτη της σχέση. Δεν έχει εμπειρίες. Τον επέλεξε γιατί αισθάνθηκε εμπιστοσύνη μαζί του. Νομίζω, ότι δεν θα χωρίσουν. Έχουν δρόμο μπροστά τους. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για την Κατερίνα ο χωρισμός. Όμως, αισθάνεται συναισθήματα για τον Παναγή και δυσκολεύεται να το διαχειριστεί.

Ο Παναγής τη διεκδικεί με τον τρόπο του.

Φυσικά και τη διεκδικεί. Ο Παναγής είναι γνήσιος, ντόμπρος. Ξέρει τι σημαίνει έρωτας. Έχει στη φαρέτρα του διάφορες κατακτήσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο και γνώριμο γι αυτόν το παιχνίδι.

Θα μπει στη διαδικασία να κάνει σχέση με τον Παναγή ή θα φοβηθεί να αναμετρηθεί με τα συναισθήματα της;

Φοβάται πάρα πολύ. Δεν είναι κάτι εύκολο γι1 αυτή να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, ενώ αντιλαμβάνεται ότι ο Παναγής την έχει ερωτευθεί. Παλεύει μέσα της. Δεν θέλει να αντιταχθεί στις αρχές της. Έχει μια σχέση στην Αθήνα. Είναι δύσκολο. Κάποια στιγμή θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Άρα, θα αφεθεί στη σχέση της με τον Παναγή;

Ναι, θα αφεθεί και θα ζήσει τον ερωτά της με τον Παναγή.

Πώς θα κυμανθεί η ζωή αυτή της κοπέλας στο χωριό;

Είναι απλή και προδιαγεγραμμένη. Είναι η γιατρός του χωριού. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους κατοίκους σε ό,τι χρειαστούν, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved