Άγριες Μέλισσες: Τσαλίκη: Τί ήταν αυτό που την έκανε για να πει "ναι" στη σειρά;
Media

Άγριες Μέλισσες: Τσαλίκη: Τί ήταν αυτό που την έκανε για να πει "ναι" στη σειρά;

Άγριες Μέλισσες: Η Ναταλία Τσαλίκη παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μίλησε μεταξύ άλλων για το επιτυχημένο σίριαλ του ANT1. 

Στο άκουσμα της συμμετοχής σας στις «Άγριες Μέλισσες» ξαφνιαστήκαμε θετικά, καθώς απείχατε αρκετά χρόνια από τη μικρή οθόνη. Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στην εν λόγω σειρά;

Το γεγονός ότι την έχει αγαπήσει ο κόσμος έχει τη σημασία του. Η παρουσία του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία και πολλών άξιων συναδέλφων μου στη σειρά ήταν επίσης στοιχεία που συντέλεσαν θετικά στην απόφαση μου.

Ο ρόλος της Μαντάμ Κούλας ήταν ένα στοιχεία που σας «εξίταρε» καλλιτεχνικά;

Πρόκειται για ηρωίδα με ευαισθησίες πίσω από το σκληρό πρόσωπο που εμφανίζει, είναι μια γυναίκα με ιστορία που μεταφέρει σε μας, το κοινό, ακριβώς την εικόνα εκείνης της εποχής στην Τρούμπα. Ένα άλλο ερεθιστικό στοιχείο ήταν και ο ρόλος της Μαντάμ Κούλας. Συνήθως μόνο στο θέατρο συναντιόμαστε με ρόλους που δεν είναι εκ πρώτης όψεως κοντά μας. Ήταν, λοιπόν, αρκετά μεγάλη η πρόκληση να υποδυθώ έναν τέτοιο ρόλο, στο δύσκολο και χρονικά πιεστικό περιβάλλον μιας τηλεοπτικής παραγωγής.

Είχατε δεύτερες σκέψεις όταν ο Λευτέρης Χαρίτος σάς πρότεινε τον εν λόγω ρόλο;

Όχι, δεν είχα δεύτερες σκέψεις, για τους λόγους που ανέφερα.

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι από τις σειρές που αφήνουν το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση. Νιώθετε ότι είναι μια δουλειά για την οποία θα μιλάμε για πολλά χρόνια ακόμη;

Δεν ξέρω αν θα μιλάμε χρόνια, αλλά οπωσδήποτε είχε πολύ καιρό να αποκτήσει τόσο φανατικό κοινό άλλη σειρά στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης με την οποία δουλεύουν όλοι οι συντελεστές της σειράς. Χωρίς αυτήν δεν νομίζω ότι θα βλέπαμε αυτά τα αποτελέσματα.

Σας λείπουν παρόμοιες παραγωγές από την TV;

Θεωρώ ότι θα δημιουργήσουν αν δεν συμβαίνει ήδη αυτό ένα προηγούμενο οι «Άγριες Μέλισσες». Θα προσπαθήσουν τα κανάλια, νομίζω, να φτιάξουν σειρές τέτοιου είδους. Μεγάλες παραγωγές, όχι απαραίτητα εποχής, με καλό σενάριο και καλούς ηθοποιούς που να προέρχονται από το θέατρο, σύμφωνα με το Τύπος Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved