Ποιος «έφαγε» την Κίρκη από το X-Factor 3
Media

Ποιος «έφαγε» την Κίρκη από το X-Factor 3

Η Κίρκη Κατσαρού ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το 4ο live του X-Factor. Τι οδήγησε όμως τη νεαρή «επαναστάτρια» του παιχνιδιού στην έξοδο; Είναι γνωστό ότι η Κίρκη ήταν το «αντιδραστικό στοιχειό» του X-Factor 3 και αυτό φάνηκε από την αρχή, όταν η διαγωνιζόμενη διαφώνησε στον αέρα με τη μάνατζέρ της Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και από διάφορες συνεντεύξεις που έδωσε στα μίντια.

Το γεγονός αυτό την έφερε αντιμέτωπη όχι μόνο με την Καταρίνα Γκαγκάκη αλλά και με όλη την κριτική επιτροπή. Παρόλα αυτά, τίποτα απ’ τα παραπάνω δεν είχε να κάνει με τη χθεσινή αποχώρησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή γνώριζε ότι είχε σχεδόν κλείσει η φωνή της Κίρκης, και παρόλο που φάνηκε ότι το κρύωμα την ταλαιπώρησε ως προς το να τραγουδήσει σωστά η ίδια κατά την αποχώρηση της δεν ανέφερε τίποτα απολύτως.

Άλλωστε όπως είπε γνωρίζει πολύ καλά ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν πολύ καλύτερες φωνές από την ίδια, ενώ φάνηκε "αντράκι" και δεν δικαιολογήθηκε λέγοντας την αλήθεια για την περιπέτεια της υγείας της. Τελικά τα αντιβιοτικά, δεν της έκαναν τη χάρη να την κρατήσουν στο παιχνίδι! Πηγή: showtime

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved