Τέτα Καμπουρέλη: Περιέγραψε τον καβγά στο Style me up - Τι πραγματικά συνέβη;
Media

Τέτα Καμπουρέλη: Περιέγραψε τον καβγά στο Style me up - Τι πραγματικά συνέβη;

H Τέτα Καμπουρέλη όπως πήγε, έτσι έφυγε από το Style me Up! H Τέτα καμπουρέλη εξήγησε στο Πρωινό τι ακριβώς συνέβη με τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Αρχικά τόνισε: «Το ερώτημα που έθεσα γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, ήταν μήπως έθεσε βέτο ο Τρύφωνας, γιατί έγινε τόσο γρήγορα. Την πρώτη μέρα που πήγα εκείνος αισθάνθηκε περίεργα μαζί μου. Εγώ δεν θέλω να είμαι σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα ούτε με τον Νίκο Κοκλώνη»!

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε, να φύγουμε έτσι γρήγορα χωρίς καμία απάντηση. Το συμβόλαιό μου το έχω στο mail μου, μπορώ να στο δείξω και τώρα», και εξήγησε ότι δεν υπέγραψε το συμβόλαιο διότι δεν το είχε δει ο δικηγόρος της.

Και περιέγραψε: «Στην αρχή είχα κάνει της παίκτριας τα νύχια κοντά επειδή μου το είπε ο coach, ο Γιάννης Λιάσκος… Και αυτό έκανα. Ό,τι μου λέγανε έκανα, αλλά ο Τρύφωνας προφανώς δεν είχε ακούσει τη συζήτηση και ενώ έλουζε και με καλωσόρισε μου λέει ενώ γράφαμε το επεισόδιο: “Άκουσε να δεις Τέτα μου εγώ τα θέλω μακριά και κόκκινα”, έτσι όπως τα λέει τα ωραία του. Του απάντησα επειδή είχε προηγηθεί η συζήτηση με τον coach ότι τα ήθελε κοντά και nude του είπα: “Έλα ρε Τρυφωνάκο μου, κάνε εσύ τη δική σου δουλειά και εγώ τη δική μου… Δεν είχα σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα που τον ξέρω 100 χρόνια και με ξέρει και τον συμπαθώ κιόλας».

Και αποκάλυψε: «Ξαναγυρίσανε το πρώτο το γύρισμα όπως ήθελε εκείνος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εγώ έχω μια πικρία μέσα μου γιατί δε δημιουργώ μυθοπλασίες»!

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Τέτα Καμπουρέλη για το Style Me Up αλλά και την κόντρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved