Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Πρωτόγνωρη περίοδος και ακόμα θεωρώ πως δεν τα έχουμε δει όλα»
Media

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Πρωτόγνωρη περίοδος και ακόμα θεωρώ πως δεν τα έχουμε δει όλα»

Η Φαμίλια: Ο Γιάννης είναι ένας παντρεμένος άντρας με μια αξιαγάπητη σύζυγο, τέσσερα παιδιά, έναν μοναδικό κολλητό και μια υπερβατική μητέρα. 

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης είναι ο άνθρωπος που υποδύεται αυτό το πρότυπο οικογενειάρχη, παραδέχεται πως θα ήθελε να γίνει σαν και εκείνον κάποια στιγμή.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για το πώς περνά στην καραντίνα αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά.

Πώς περνούν οι δίκες σας μέρες καραντίνας;
«Με ασφάλεια και ηρεμία. Πρωτόγνωρη περίοδος και ακόμα θεωρώ πως δεν τα έχουμε δει όλα. Πάνω απ' όλα να είμαστε υγιείς, και όλα τα άλλα με τον καιρό θα τα φτιάξουμε».


Το κοινό σας ακολουθεί πάντα, αλλά τον τελευταίο χρόνο το έχετε μαγέψει με τις ερμηνείες σας. Από την παράσταση «Δείπνο ηλιθίων», έως το ρόλο σας στην «Ευτυχία», τον Δημήτρη Λαΐνη στο «Έτερος εγώ» και τώρα τον Γιάννη Αρμαούση στη «Φαμίλια»...
«Κάποιος μου είχε πει ότι μεγαλώνοντας οι άνθρωποι πάνε προς το χειρότερο τους ή προς το καλύτερο τους ή τουλάχιστον σε αυτό που έχουν μια φυσική κλήση. Είμαι χαρούμενος γιατί μεγαλώνοντας, τελικά, όλες οι εμπειρίες της ζωής μου και οι άνθρωποι που έχω γύρω μου, η πείρα μου από το δικό μου διάβα μου δίνουν τη δυνατότητα μαζί με τους συνεργάτες μου να φτιάχνουμε κόσμους οι οποίοι είναι όμορφοι και ιδιαίτεροι. Να έχεις τη δυνατότητα να καταλαβαίνεις το συναίσθημα όχι μόνο όταν παθαίνεις κάτι αλλά να έχεις τα αυτιά σου και τις κεραίες σου ανοιχτές να αντιλαμβάνεσαι τα πάντα γύρω. Όσο μπορείς. Να είσαι "παρών" στα πράγματα».

Πολύ γοητευτικό όλο αυτό...
«Έχω ξαναπεί πόσο τυχερός είμαι που ζω τη ζωή μου κάνοντας αυτά που θέλω. Όσο και να με πληγώνουν ορισμένες φορές, με μαθαίνουν να αγαπάω».


Είχατε πει σε παλαιότερη συνέντευξη σας πως πριν αναλάβετε έναν ρόλο, διαβάζετε το σενάριο και προσπαθείτε να το αγαπήσετε, να δεθείτε με τους ήρωες.
«Ακριβώς. Πρώτα απ' όλα για να κατανοήσω αν έχω κοινά μαζί τους. Το βασικότερο είναι να αισθάνεσαι ηρεμία σε αυτό που κάνεις, να λειτουργείς με ανοιχτά συναισθήματα».


Οπότε, τι αγαπήσατε πάνω στον Γιάννη όταν διαβάσατε τον ρόλο;
«Αρχικά είναι πατέρας! Είναι καλός και απλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος και αγαπάει πολύ την οικογένεια του. Δεν σκέφτεται ποτέ πονηρά και έχει τεράστια αξία για εκείνον π έννοια της φιλίας. Έχει ένα θετικό πρόσημο. Και από την άλλη είναι κάτι πολύ φωτεινό».


Όσο «ζείτε» μαζί του, θα λέγατε πως είναι ενός ευτυχισμένος άνθρωπος;
«Είναι, ναι. Μπαίνοντας στη "Φαμίλια" κάθε φορά για να παίξω, προσπαθώ να μην ακούω κανέναν και να μην αντιλαμβάνομαι τα πράγματα γύρω μου. Ο Γιάννης είναι απόλυτα ήρεμος σε αυτό που ζει και απόλυτα εναρμονισμένος σε αυτό. Είναι από τους ανθρώπους που αυτό ονειρευόταν να κάνει. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γύρω μας που γεννιούνται γι' αυτό. Ο Γιάννης και η Μαίρη είναι φτιαγμένοι για οικογένεια», λέει ο ίδιος στο Tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved