Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Βλέπω ανθρώπους που με λίγα χρήματα κάνουν πολύ σοβαρή προσπάθεια»
Media

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Βλέπω ανθρώπους που με λίγα χρήματα κάνουν πολύ σοβαρή προσπάθεια»

Η Φαμίλια: Ο Γιάννης είναι ένας παντρεμένος άντρας με μια αξιαγάπητη σύζυγο, τέσσερα παιδιά, έναν μοναδικό κολλητό και μια υπερβατική μητέρα. Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης είναι ο άνθρωπος που υποδύεται αυτό το πρότυπο οικογενειάρχη

παραδέχεται πως θα ήθελε να γίνει σαν και εκείνον κάποια στιγμή, ενώ δίνει στοιχεία για όλα όσα θα δούμε στον νέο κύκλο του «Έτερος εγώ».

Τι μας επιφυλάσσει η «Κάθαρσις», ο νέος κύκλος της σειράς που κάνει πρε­μιέρα στΐ5 11/12;

«Ένα υπέροχο παιχνίδι του μυαλού. Μια νέα ιστορία που όμως εμπλέκει και χαρα­κτήρες της ταινία "Ετε­ρος εγώ"».

Είναι ένας ρόλος που ξεχωρίζετε; Συνάδελφοί σας έχουν τονίσει πως σε επίπεδο παραγωγής είναι ένα σκαλί παραπάνω απ' ό,τι γνωρίζουμε.

«Όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη επίπεδο, διαχω­ρίζουμε τα πράγματα. Εγώ αγαπάω αυτό που κάνω. Αγαπάω τους Έλληνες συναδέλφους και δημιουργούς. Ανήκω στην οικογένεια τους και χαίρομαι που είμαι μέλος τους. Από τον άνθρωπο που κάνει την πιο φτηνή παραγωγή, μέχρι τον άνθρωπο που κάνει την πιο ακριβή, η προσπά­θεια είναι μόνο σεβαστή. Βλέπω ανθρώπους που με λίγα χρήματα κάνουν πολύ σοβαρή προσπά­θεια. Δεν θέλω να δια­χωρίζω, γιατί για να γίνει η οποιαδήποτε δουλειά θέλει πολλή προσπάθεια. Παρ' όλα αυτά. συμφωνώ στο ότι το επίπεδο παραγωγής σε αυτή τη σειρά ήταν μιας καλύτερης μοίρας από αρκετές άλλες ελληνικές σειρές, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της οργάνωσης».

Θα συνεχιστεί;

«Δεν μπορώ να σας το πω. αλλά το εύχο­μαι! Μακάρι».

Αν είχατε τη δυνατότητα, τι θα θέλατε να δημιουργήσετε;

«Έχω πολλά πράγματα στον νου. θα ήθε­λα να είμαι με ανθρώπους που αγαπάω και θαυμάζω και να συνεχίζω να φτιάχνω κόσμους όπως και σήμερα».

Η παράσταση σας, το «Δείπνο ηλιθί­ων», καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συνεχιστεί όταν αρθεί η καραντίνα;

«Θα ήθελα να ουρλιάξω εκ μέρους όλων των συναδέλφων που το περιμένουν πώς και πώς. Ναι. θα συνεχίσουμε, όμως θα αργήσουν λίγο τα πράγματα να επανέλ­θουν, παρόλο που δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος», λέει ο ίδιος στο Tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved